Senetli satışlarda vade farkı var, madem öyle ihtiyaç kredisi çekin,istediğin motoru alabilirsin..
Tokatla bakalım tokatla. Sizin gibiler anca dişli takar şunu tokatladım bunu tokatladım bu motorlar alınmaz der. Alan adamın amacını bilmeden konuşuyorsunuz. Bir motor alırken servisine kalitesine FRENİNE falan bakın. Dişliyi taktım mı böyle tokatlarım nedir ya. NEFRET EDİYORUM BÖYLE İNSANLARDAN...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Arkadaşa gelince EVKUR'dan bir şey alma. Önünden geçme.
1.si alan adam motor hakkında bilgi istedi ve bende verdim. 2.si şu ana kadar freninde bir sıkıntı çıkmadı Allah'a şükür. Servis konusunada gelicek olursak çoğu yerde servisi var beğenmediğim de başka servise gidebilme imkanım da var. Son olarak tokatlarım cümlesini lafın gelişi söyledim. Arkadaşımın birinde ybr birinde rks vardı bir deneme yaptık ikisi de geçemedi (Bu arada o zaman dişli ile oynamamıştım). Onu demek istedim ben gidip o motorlardan alma onlar yavaş gidiyor gibi bir cümle kurmadım. Kalite açısından tabi ki onlar daha iyidir ve bunu söylememe gerek bile yok. Ben sizin gibi insanlardan nefret etmiyorum. Sonuçta görüşlerimiz çakışsa da nefret edilecek kadar bir öfke olmadığını düşünüyorum ve bir ortak noktamız var bu bile yeterli benim için.
Tekeriniz düz bassın, iyi geceler.
Aynı araca biniyorum diye yapılan hareketleri hoş görmek zorunda değilim. Görüyorum sağda solda sürekli, ben bi dişli taktım üstüne yatıyorum tokatlıyorum milleti. Bu insanların hepsi apaçi, ne selam versen alır ne de laftan anlar...
Alırken pahalı satarken ucuza gidecek![]()
Uzak dur kardeşim. İlerde bir gün söylemedi deme ki herkez söylemiş PİŞMAN olursun. PİŞMAN olucağın şeyleri yapma. Taksitle motor alıcaksın 3-5 ay ödüyeceksin bu bitmiyecek gibi gelicek üstüne birde 3-5 arıza veya sorunla karşılaştınmı birde üstüne benzin döküp yakasın gelir. Benden sana tavsiye sakın öyle bir işe bulaşma. Denkleştir ucuz olsun az kaçsın motor olsun yani.