48 HP 489 plakalı şüpheli sarı scooter hakkında.

Arkadaşlar,

Büyükçekmece Atatürk Mahallesinde yaklaşık 2-3 ay gibi bir süredir aşağıdaki motosiklet kıpırdamadan durmaktadır ve herhangi bir halat v.b koruması bulunmamaktadır.

Bilginize.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
fethiye plakalı. Umarım çalıntı değildir, çalıntıysa da sahibi bulunur inşallah. bir polise falan ihbar etseydiniz.

Çalıntı gibi görünmüyor.

2hroivm.png

10 ay olmuş vay beee ..

Arkadaşlar,

Bu motoru geçen gün 3. ya da 4. kez yine ihbar ettim ancak hala motor yerinde duruyor :)

Polisin bu konu ile ilgilenmiyor olmasına mı şaşmalıyım ? yoksa motorun hala yerinde duruyor olmasına mı ? anlayamadım.

Motorun da lastikler,eksoz falan güzel en sonunda ben alacağım :flower:

Bizim mahalledede bitane activa var 1 yildir yatiyor ayni yerde zincirli falan ama olsun rengi gri :D

Adres belirtmeseydin keşke forumda herkesin iyi niyetli olduğunu bilmiyoruz. Benim sokağımda da bir yıldan fazladır mondial buffalo duruyor kilitsiz ne gelen var ne giden.

bende de mondıal vardı ne kılıt nede zincir...yıllarca oyle parkedıp bıraktım ...şimdi honda var her ay en kötü vidaları sökuluyor yada yoklanıyor ...eli kulagında kesin çalacaklar..)))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aküsü bitmiştir sahibi de ilgilenmiyordur. hemen dedektiflik oynamaya başlamışsınız. o motoru zaten kim niye çalsın 5 para etmez.

aküsü bitmiştir sahibi de ilgilenmiyordur. hemen dedektiflik oynamaya başlamışsınız. o motoru zaten kim niye çalsın 5 para etmez.

Merak etme dostum, çalıştığım yere 2 kere polistler geldi kamera kayıtlarını izlettirmek için, müşterilerden 17-18 yaşında çocuklar bu tür motorları çalıyor sırf gezmek için.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar