Selamın Aleyküm ... :)

Öncelikle herkese merhaba. Adım ufuk yaş 24 istanbuldan katıldım aranıza motosikletlerle ve otomobillerle hep iç içe yaşadım kiralama , servis , satın alma , satma vs gp yarışcısı bir tanıdığım vasıtasıyla motor eğitimimi aldım ve ilk motorum er5 oldu :) daha önceden motosiklet tecrübem yoktu fakat uzun süre otomobil tecrübem olduğundan (yol+ sürüş teknikleri) alt yapım vardı yani neyse zamanla motorada aşina oldum şimdilerde işte genelde racing kullanıyorum birde naked z800 bu yaz fazer 8 düşünüyorum fazer 6 ile arasında gidip geliyorum kullanmadım bu ikisini kullanan arkadaşlar özetle tavsiyelerinizi bu iki motorda beklerim :)Teşekkürler...

Hoşbulduk sağolasın. :) Bu arada sizlerde kendinizi tanıtırsanız tanışmış oluruz arkadaşlar.

Eğer hala yaşarsam, Kendime ve ileri ki 44. yaşıma not. Yaş oldu 24tü oldu 34 , oda bitti bile 35 e geldik... Ömüre dur denilmiyor. Sevdiklerinin kıymetini bil. İnsan en çok geçen zaman ile , kaybettiklerini arıyor Ufuk...

tekrar hosgelmişsin ,
Motogp de yarışan tanıdığın kimmiş merak ettim yav 🤔

Eğer hala yaşarsam, Kendime ve ileri ki 44. yaşıma not. Yaş oldu 24tü oldu 34 , oda bitti bile 35 e geldik... Ömüre dur denilmiyor. Sevdiklerinin kıymetini bil. İnsan en çok geçen zaman ile , kaybettiklerini arıyor Ufuk...
Tekrar hoşgeldin . Allah hepimize uzun ömürler versin

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bu arada sizlerde kendinizi tanıtırsanız tanışmış oluruz arkadaşlar.
Ay Em Coyote. Wile E. Coyote.
Wile_E_Coyote.gif

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ee ne aldın bu başlıktan sonra kardeş ?...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar