Gençlik başımda duman, ilk aşk bu; ilk heyacan :)

Merhaba arkadaşlar bu foruma öncesinden kayıt olmuştum ve bugün ilk motorsikletimi alarak artık gerçek bir motorsiklet.net üyesi olduğumu düşünüyorum :) Daha önce bisiklet, e-bisiklet tecrübem vardı Yamaha ybr 125 ile gerçek anlamda motor keyfini yaşamak için yola çıkmış bulunuyorum. Öğrenciyim kendi birikimimle aldım miras değil alın teri yani :) Umarım bu yol uzun ve keyifli geçer :)Ehliyetsiz vede tecrübesiz olmama rağmen ankaranın bu havasında motoru Çankaya Oran'dan keçiörene getirdim yolu bilmiyordum ve tanıştığım bir kurye arkadaşı takib ederek evime varmış bulunuyorum :) 30dk lık bir maceranın ardından motorumu garaj olmadığı için merdiven altına çektim ve bunları ilk olarak sizinle paylaşıyorum ailemin bile henüz haberi yok :)Neyse birkaç fotoğrafta atim benim hayvancıktan ve sizide sıkmadan yazımı bitirim :) herkese iyi akşamlar.. ( ybr esd 2012 model 6.466 binde fiyat:3.850 + LS2 kask + arkada gördüğ
WF4IDO.jpg
GnNVXQ.jpg
dBJOjn.jpg
uRHH80.jpg
OSZUON.jpg
ünüz çanta )

Üstadım hayırlı olsun , ehliyet alana kadar sürer misin bilmiyorum ama ekipmanın yoksa eğer alana kadar sürmemeni rica ederim yanlış anlama , kesinlikle süremeyeceğinden değil :) Allah kaza bela vermesin

Üstadım hayırlı olsun , ehliyet alana kadar sürer misin bilmiyorum ama ekipmanın yoksa eğer alana kadar sürmemeni rica ederim yanlış anlama , kesinlikle süremeyeceğinden değil :) Allah kaza bela vermesin
Eyvallah teşekkür ederim. Ekipman olarak bitek kask var şuan geri kalanı tamamlayıp ehliyetide aldıktan sonra trafiğe çıkacağım zaten bu konuda size katılıyorum :)

Güzelce kilitle sevdicegini... Hayırlı olsun güle güle , kazasız belasiz surusler

Başlangıç için doğru bir tercih yapmışsınız, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Korumaları tamamlayıp, ehliyetinizi alana kadar sabırlı olun.

İlla binecekseniz de trafiğe kapalı alanlarda pratik yapmanızı öneririm.

Bir de unutmadan, sağlam bir kilit alın motorunuza.

Saygılarımla

Ybr küçüklükten beri sıklıla gördüğüm gözümün aşina olduğu bir motorsikletti birazda araştırma yaptıktan sonra bunu tercih ettim :) yorumlarınız ve ilgizniz için hepinize teşekkür ederim..

şeytna uyup sakın trafiğe cıkma. bi yakalanırsan çok üzülürsün aman diyim :wiinkk:

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
hayırlı olsun kazasız belasız o ilk heyecan güzeldir güzel :)
ehliyet işini hallet olaylara karışma derim.

Hayırlı olsun dostum kazasız belasız kullanırsın İnşallah. :) Yukarıda Halil abimin dediği gibi ehliyet işini bir an önce hallet benim gibi 1500 ceza yeme :cherry:

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan... Aga hastasıyım 125lik motorun yav.. Az yakar, hafiftir, rahat kullanılır, şehir içinde 10 numara. Amman kilitlemeyi unutma kardeşim...

hayırlı olsun resmen aklımı kemiren soruya cevap gibi oldu bu konu bende alıcam birkaç haftaya sıkıntı olmazssa alıcam bende ilk motorumu ulus yakınlarından eryamana getirmem lazım bir çevirme olmaz inşallah 0 alıcam bende

hayırlı olsun resmen aklımı kemiren soruya cevap gibi oldu bu konu bende alıcam birkaç haftaya sıkıntı olmazssa alıcam bende ilk motorumu ulus yakınlarından eryamana getirmem lazım bir çevirme olmaz inşallah 0 alıcam bende

Ehliyetin yok sanırım. Bence ehliyetli birilerini bul. Rota uzun mevsim kış, sadece çevirme değil risk. Bunun kazası da var. Havalar biraz düzgün gitse sana yardımcı olmak isterdim ama çooook soğuk malesef :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar