- Konu Yazar
Üniversite şehrimin dışında olduğu için motoruma 1.5 ay civarı bakamadım. Bu süre zarfında hiç çalışmadı. Geçen haftadan beri uğraşıyorum fakat birtürlü çalışmıyor motorum. Aküsü dolu benzinide var.
Anahtarı takıp kontağı çeviriyorum. Marşa basıyor ilk seferde ateşlemeyide yapıyor. Yaklaşık 10 saniye boyunca motor normal çalışıyor fakat bundan sonra bianda devirden düşüyo öksürmeye başlıyo. Gaz vermezsem hemen kapanıyo gaz verirsem de 5 saniye daha fazla çalışıp geri stop ediyor. Öbürsü güne kadar hiç çalışmıyor. Yani günde 1 kere 15 saniye çalıştırabiliyorum
) Ayak marşını denedim kaç defa oda işe yaramadı. Buradan bir arkadaşa sordum tahliye borusundaki benzini boşalt dedi onuda yaptım oda işe yaramadı.
Sizin yardımlarınızı bekliyorum.
Anahtarı takıp kontağı çeviriyorum. Marşa basıyor ilk seferde ateşlemeyide yapıyor. Yaklaşık 10 saniye boyunca motor normal çalışıyor fakat bundan sonra bianda devirden düşüyo öksürmeye başlıyo. Gaz vermezsem hemen kapanıyo gaz verirsem de 5 saniye daha fazla çalışıp geri stop ediyor. Öbürsü güne kadar hiç çalışmıyor. Yani günde 1 kere 15 saniye çalıştırabiliyorum
Sizin yardımlarınızı bekliyorum.