Hem tanistirayim hem anlatayim

bu benim ufaklik ismide "gece" bayi cikisi ilk benzinlik fotosu
Bu motosikletten once bende falcon150 vardi ve pek fazla kullanmadim 1000km dahi yapmadim bikac tur atiyordum neyse oyuzden kafamda cbr125 vardi ama artik satista degilmis kendileri buna uzuldum 250yi hic dusunmuyordum esimin yaparsin gazina geldim aldik ve bu motoru cok birsey sandim en basta elim gazdan korkuyordu desem yeridir sanki hemen ucacak kacacak

sonra bide baktim gayet normal kafamda cook buyutmusum sadece onu anladim yani burada 250 baslangic olmaz diyen arkadaşlar azicik abartiyor sanki

) ve bence cok dengeli bir motor yani falcondan bu aletin ustune oturunca hele bana acayip guzel geldi oturusu hic rahatsiz degil bence ki benim boyum kisadir ha birde ayagimin topuk kismini yere basamiyorum bu sebeble boyum 157 veya 58 hatirlamiyorum

bayan arkadaslarada boyle bilgi olsun genel olarakta motor cidden alcak ama ben fazla kisayim diyeyim

benzini hesaplamadim ama cok birsey yakmiyor simdilik boyle
Abisi 600RR bunu cok seviyorum iste bundan önce esimde fazer 600 vardi cbr 1000mi 600 mu derken dedim 600 alalim riske girmeyelim aldik buarada fazerda 40.000 km yapmisti neyse 600RR bekledigi kadar ucan kacan cikmamis gayet guclu motor bence tabi

bide acayip dengeli oldugunu soyluyor viraji filan rahat motormuş ustunde hala fabrika lastikleri var arada bir asfalti tutup biraktigi olsada kaydirmadi sukur ama yinede 1-2 sene bu bizimle kalacak her nekadar bekledigim gibi degil desede bu aleti satip 1000e gecmek yerine tekrar 600 alsam mi diyor.... yoook artik !
Diyeceksiniz hani duke bak abi kardesin en sagina bak orda ucu cikan

onu baya dislamisim ki fotografini bile kareye almamisim neyse bu motorumuz kazali uzun zamandir yatiyor dislilerin ve jantin degismesi lazim on frende yapisiklik var disli seti aldik bir ara girisecegiz bu motorada ins diyecegim motor perisan ama kontagi cevirince fiti fiti gayet calisiyor ve saglam guzel motor ustelik cok hafif saga sola yatirip kaldiriyorum motoru resmen oturusuna dicek birsey yok zaten konsolunda vites gostergesi mevcut hatta nezaman vites atacagini filan gosteriyor yeni baslayanlar icin ozellikle bicilmis kaftan hem sinek gibide durmuyor goruntu guzel hafif saglam motor benden gecti 250ye gore daha rahat -.-