aracın camına kafa ataydın kaskla 
şaka şaka, yapma sakın
şaka şaka, yapma sakın
aralardan geçersen (bakın emniyet şeridi demiyorum) ben aralardan geçmiceksem niye motor kullanıyorum ki diyorsanız o araçların size saygı duymasını beklemeyin arkadaşlar. hem motor hem de araba kullanan birisi olarak aradan geçip kendini ışıklarda öne atmaya çalışan ( aralardan sıyrılmaktan beteri ışıkta beklememek için kaldırıma çıkan motorcular gördüm) motorculara bende saygı duymuyor ve yardımcı olacak bir hareket sergilemiyorum. kaldı ki dikiz aynasına tekme atın diyenler var, hangi çağ da hangi kafada yaşıyorsunuz arkadaşlar. motor kullanıyoruz diye trafikteki kurallar bize esnek değil, olmamalı da.
aralardan geçersen (bakın emniyet şeridi demiyorum) ben aralardan geçmiceksem niye motor kullanıyorum ki diyorsanız o araçların size saygı duymasını beklemeyin arkadaşlar. hem motor hem de araba kullanan birisi olarak aradan geçip kendini ışıklarda öne atmaya çalışan ( aralardan sıyrılmaktan beteri ışıkta beklememek için kaldırıma çıkan motorcular gördüm) motorculara bende saygı duymuyor ve yardımcı olacak bir hareket sergilemiyorum. kaldı ki dikiz aynasına tekme atın diyenler var, hangi çağ da hangi kafada yaşıyorsunuz arkadaşlar. motor kullanıyoruz diye trafikteki kurallar bize esnek değil, olmamalı da.
Arkadaşlar bugün hava güzel muhtemelen çoğu kişi aldı motoru dışarı fırladı. Herşey iyi güzel ve tabiki trafik barzoları yine iş başında olunca kısaca başıma geleni anlatayım. Trafik olunca malumunuz müsait boşluklardan geçip kendimizi öne atıyoruz fakat bir adet BMW li ayı arkadaşım taktı bana yol vermemekte ısrarcı. Ben korna yapıyorum selektör yapıyorum iyice önümü kapatıyor.Sabır çekip en son ara açılınca tam geçerken yine önüme kırıp park halinde ki arabaya yasladı beni, birde aynamı geriye ittirdi, Allahtan düşmedik son anda bacağımı koyup motoruda vurmaktan kurtardım.Herif bunun üstüne trafıkte ılerlemeye de umarsızca devam etti. Bende dayanamayıp yanına gittim camı açınca doğal olarak ağzıma geleni saydım peki verdiği cevap, 'sen nıye aralardan gidiyorsun arkamdan geleceksin'. Yanlış anlamayın bunu yapan Bağdat Caddesinde güya kaliteli diye geçinen insanlar. Bende yine ya sabır cekıp aynasını kapatıp sıleceğini kaldırıp aradan uzadım gelemedi tabi,ama kavgaya tutusmaktan ıyıdır hangi biriyle kavga edelim, içinde kalsın ş..erefsizin. Neyse dayanamayıp yazdım ınsanlarda ınsanlık duygusu kalmamıs, nereye gidiyoruz..
Hiçbirşey normal değil hocam aksine hepsi kural ihlali,arkadaşında böyle bir konu açması sadece kendisine destek beklemesi
Aslında oda biliyor kuralları çiğnediğini fakat herkes kendisini haklı göstermek peşinde
Bir bakıyoruz yeni bir konu açılıyor kurallara uymayanlara veriyor veriştiriyor
Bakıyoruz bir başka konu ve kuralsızlığımıza arka çıkılıyor
Bahanemizde belli,trafikte bekleyeceksem neden motor aldım :silent:
Kuralları çiğneyeceksen neden motor aldın !
Gösteremediğiniz saygıyı başkasından beklemeyin
@redlion999 'Yaptığım şey ise önünüze geçip her ışıkta takılacak şekilde yavaş gitmek.. Sollayamazsınız trafik var, geçemezsiniz şeridin tamamını kapatıyorum.. Kısacası tüm kurallara uyarak sizi çileden çıkartabiliyorum.. ' demişsin, niye illa karşı tarafı tahrik edesin normal trafik seyir hızında gitmeyi dene hem senin canın sıkılmasın hem de karşı tarafın, sorunları büyütmektense ortadan kaldırmaya çalışmakta fayda var bence. önce sen-ben doğru olalım ki karşımızdakilere laf edebilelim.
@orhanerdoğan bakın yanlış anlaşılmak istemem, benim sağından solundan geçerken ki eleştirdiğim tavır, karşı tarafı veya kendisini sıkıntıya sokacak şekilde bunun yapılması; sağ şeritten giden bir aracın sağından geçmeye çalışmak intihardır bence,öncelikle kendini sonrasında trafikte ki diğer sürücüleri ve son olarak trafiğin seyrini tehlikeye atmadan bunlar yapılabilir tabi ki, ama bendeki motor nasıl olsa rahatlığı ile karşındakini ve trafiğin akışını düşünmeden yapılmasına benim eleştirim.
@redlion999 kardeşim kendimi tam anlatamıyorum sanırım, ne demek şerit paylaşmak, o hareketle kendi hayatını riske ediyorsun farkında değil misin? Üstelik sadece kendi hayatını değil, başkalarının hayatını da riske atıyorsun. Buna hakkın var mı sence gerçekten? Ben hem kendimiz hem de trafikte ki diğer insanlar için olabilecek en güvenli halde ve konumda olalım diyorum.