Teknolojisi yüksekte noluyor onu diyorum adam 500 luk motor yapmış 300 lukten az yakiyor kilometrede bir litre fark var aşağı yukari beygiri desen daha yüksek tork zaten iki katı teknolojiyi kullanmista nolmus yani litre başına 5 lirami verecekmi kawasaki acaba he bide parça kalitesinde kimin daha iyi olduğunu nerden biliyorsun ki hangi kıyaslamaya göre böyle bir kanıya vardin? He bide moto gp ye laf edip banane teknolojiden demissin bende aynını diyorum banane teknolojiden bastimi gidiyor mu ona ve ne kadar yakiyor ona bakmak lazim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
Sen orda söylemek istediğimi yanlis anlamissin ben orda kimin teknolojisi yüksek orası önemli değil, önemli olan ne kadar gittiği ne kadar yaktığı demek istedim motorun içinde ne olup bittiğinin ne önemi var teknolojisi daha yüksek ama daha çok yakiyorsa napiyim oyle teknolojiyı herkes cebine bakıyor sonucta.
Yav senin araç alırken derdin sadece "bastın mı gidiyor mu, bunu yaparken az yakıyor mu" olabilir. Herkesin böyle olmak zorunda mı? Ben de alacağım araçta kalite ararım, bana en yeniyi veriyor mu ona bakarım, kendi düşüncemi söylüyorum. Sen de düşünceni adam gibi yaz, sağa sola neden laf atıyorsun, ayar vermeye kalkıyorsun? Yok ayar oluyormuş, yok kendimizi güldürmeyelimmiş, bunlar ne? Honda çalışanı mısın bilader? Motorun içinde olandan hariç, debriyajının rahatlığından vites geçisinin kolaylığına, motorun sıcaklığının ayakları rahatsız etmeyecek bir şekilde yönlendirilmesine kadar bir çok konfor var Ninja 300 de. Kullanılan malzeme kalitesi bariz açık ara cbr 500 den iyi, elini dokunduğun zaman anlaşılıyor. Çok da umrumda Honda mı Kawa mı banane bayisi değilim ki, ikisini de kullandım diyorum, gördüğümü yazıyorum. Gördüğümü yazdım diye kimin bana sataşma hakkı var? Elbette moto gp yi kim almış bize ne, biz burda ninja 300-cbr 500 modellerine bakıyoruz Honda'mı daha iyi marka Kawa mı diye bakmıyoruz, ne alaka moto gp ile?
Bir de kalın yazılı yer hakkında, cebine bakan adamın bu tarz motorla ne işi var zaten? Benim makine km de 35 kuruş yakıyor, umrumda değil çünkü iş için kullanmıyorum, bu araç bir lüks bir zevk-keyif, ben de lüks olduğunu bilerek bu zevkimi yerine getiriyorum.