- Konu Yazar
Arkadaşlar bugün hava güzel muhtemelen çoğu kişi aldı motoru dışarı fırladı. Herşey iyi güzel ve tabiki trafik barzoları yine iş başında olunca kısaca başıma geleni anlatayım. Trafik olunca malumunuz müsait boşluklardan geçip kendimizi öne atıyoruz fakat bir adet BMW li ayı arkadaşım taktı bana yol vermemekte ısrarcı. Ben korna yapıyorum selektör yapıyorum iyice önümü kapatıyor.Sabır çekip en son ara açılınca tam geçerken yine önüme kırıp park halinde ki arabaya yasladı beni, birde aynamı geriye ittirdi, Allahtan düşmedik son anda bacağımı koyup motoruda vurmaktan kurtardım.Herif bunun üstüne trafıkte ılerlemeye de umarsızca devam etti. Bende dayanamayıp yanına gittim camı açınca doğal olarak ağzıma geleni saydım peki verdiği cevap, 'sen nıye aralardan gidiyorsun arkamdan geleceksin'. Yanlış anlamayın bunu yapan Bağdat Caddesinde güya kaliteli diye geçinen insanlar. Bende yine ya sabır cekıp aynasını kapatıp sıleceğini kaldırıp aradan uzadım gelemedi tabi,ama kavgaya tutusmaktan ıyıdır hangi biriyle kavga edelim, içinde kalsın ş..erefsizin. Neyse dayanamayıp yazdım ınsanlarda ınsanlık duygusu kalmamıs, nereye gidiyoruz..