Aradaki fark bisikletten 600 lüğe geçiş gibi :mrgreen:
valla gece gece sesli güldüm teşekkürler yorumlarınız için xj6 çok güzel bir motor ama hem yaş büyütmek hemde cc büyütmek istediğim uzun zamandır xj6 dan da önce aklımda olan cbf1000 tercih ettim.Kawasaki versais lere baktım onlarda 40.000 km sonra motor bloğunda sorun çıktığından bahsedildi,yamaha da da istediğim tarz 1000 cc lik bulamadım fazer8 ler vardı 800cc bana ara model geldiği için honda cbf 1000 tercih ettim.
Motor dan kısaca bahsetmen gerekirse 109 bg lik 1000 RR motor bloğu bulunmakta torku inanılmaz örnek vermem gerekirse 4.viteste 20 km hıza kadar düşüp hiç vites düşürmeden 140-160 km hızlara çıkabiliyor.
Motorun torku kuvetli olduğu için güç konusunda hiç bir problemi yok,xj6 da aynı seneryada muhakkak vites küçültmek gerekir yoksa piston vurma sesi bloktan yükselir.
Selesi 3 kademe ayarlanabiliyor benim ki aldığımda en üsteydi o yüzden havada gidiyormuş hissi uyandırıyor.
Zaten motor xj6 dan yüksek ön camı ayarlı resimlerde gözüken en üst seviyede camın iki yanından aşağı yukarı çekip ayarlanabiliyor.
Selesi xj6 2011 den daha rahat çünkü 2012 ve üstü xj6 kullanmadığım için sele rahatlığını yalnızca kendi motorumla karşılaştırmam doğru olur xj6 da belli bir süre sürdükten sonra 2 yada 3 saat kalçamda ağrı yapıyordu 5 dk dinlendim mi ağrı geçiyor tabi fakat bunda o ağrıyı yaşamadım sele daha geniş sanki sandalyede oturuyor hissiyatı uyandırıyor.
Yalnız başıma şöyle bir olay geldi izmirden çıktım ilk benzinciye girdim depoyu fulldedikten sonra marşa bastım aküsü bitti

r: hayda dedim kendi kendime çünkü motoru aldığım kişi ile bütün gün izmirde hondaya gittik notere gittik geldik tık demedi nazar değdi herhalde dedim ilk önce yokuş aşağı vurdurayım dedim pompacı arkadaşlardan yardım istedim 2.viteste yokuş aşağı ittik fakat yol kısa olduğu için fayda etmedi,etmediği gibi 250 kg motoru tekrar yukarı kadar iterek çıkarmak zorunda kaldım,sonrasında motorun aküsünü açıp takviye yapayım dedim fakat ne görüyim motorun selesi çiftli olduğu için anahtarla açılan kısımda yalnızca küçük bagaj ve bir kaç sigorta var akü şoför selesinin altında o selede alyanla sökülüyor neyse ki tamir takımı eksiksizdi hemen alyanla söküp aküye ulaştım tabi bu esnada çevremde bin tane akılveren yok marş motoru konjektörü falan bozuk o esnada hem seleyi söküp onlara da laf yetiştiryorum diyorum ki 17.000 Km motorun marş motoru veya konjektörü bozulmaz neyse alyanla vidaları Çtıktan sonra çok kolay bir şekilde şoför selesi çıktı bende hemen takviye kablosu ve motoru takviye edecek araç arayışlarına girdim kısmet işte o esnada benzinciye bir kaç araç girdi hemen gittim sordum araçta takviye kablosu var mı o abinin de başına böyle talihsizbir olay gelmiş 1 hafta önce bu olaydan sonra araca takviye kablosu almış ve o kabloyu kullanmak bana nasip oldu,Neyse ki araçtan takviyeyi yapar yapmaz tık çalıştı sonra gelenbeye kadar marşımkapatmadan geldim gelenbede polis durdurdu gece olmuştu polisdçdedi ki yolökapalı geçemezsiniz hay Allah dedim polis bana 50 m ileride shell benzinci ve mola yerinde konaklamamı tavaye etti 1 gece sorunlu konakladım sandalyenin üstünde sabahı ettimm.
Devam edeceş