- Konu Yazar
Evet arkadaşlar, kimileri tarafından bilinen ve "alsak mı acep?" sorularıyla kulakları çınlatılan kaskı kısa süre önce mal varlığıma eklemiş bulunmaktayım. 
Ülkemizde popüler olmayan markalar kervanından NİTRO'nun ürettiği aikido modelini seçmemdeki en önemli etken, Sharp testlerinden 5 yıldız almış olması, evet yanlış duymadınız 1 değil 2 değil TAMMM 5 YILDIZZ :queen: :queen:
Sharp testlerine ne kadar güvenirsiniz bilemem ama, benim için bir ölçüttür bu testler.
-ee alır abi zor bişey mi? diyenler vardır elbet.. İşin çetrefilli tarafı bu kask 300 TL pampalar
-Nakitte ve inatçı pazarlıkta teeeyy 200lere kadar indirebilirsiniz orası sizin yeteneğinize kalmış..
l: -
Gelelim fotoğraflara ve özelliklerine...
ÖNDEN GÖRÜNÜM
-Çeşitli renk seçenekleri mevcut ama, renkli olanların desenleri güzel değildi.. :farao:
-Kaskın dizaynını beğendim gerçekten, yarışçı ruhu var sanki.. 10 üzerinden 8 veriyorum

-YANDAN GÖRÜNÜM
-Kaskın üzerindeki yazılar da sade, yeterli ve Güzel basılmış. 10 üzerinden 9 verdim gittiii
-En alttaki kaskı çevreleyen lastik kısım ise biraz kalitesiz yapılmış.:farao:

ARKADAN GÖRÜNÜM
-Arka taraftaki küçük havalandırmacıklar ise tüm havalandırmalar gibi pek işlevsel değil, ammavelakin görüntüye güzellik katmış.ama ah o içerideki ızgaralar...çok vahimm..
-Yine arka taraftaki dizayn da benden onayını alıyor.. :cat:
[
Bunlar da arkasındaki çıkartmalar ve sertifikaları.
-Evet kask 1450 gram.

Biraz daha detaylara girelim artık
VİZÖR
-Vizör çok güzel buğulanma yapıyor, yani kışın al eline yaz üstüne manitanın ismini kalp filan yap on numara :queen:
-Buğu problemine karşı önlem almak için pinlock hazırlığı denilen bu küçük boşlukları yapmışlar.Normalde boş değil tabi ki tıkaçları var.Rahatsız etmiyor, görüşü engellemiyor.

-Vizör kilidi yapmamışlar.. :farao:
-Vizörü çıkartmak için bu gri düğmeleri çeviriyormuşsun kendine çkiyormuşsun ama bir kere bile çıkartamadım.
r:
bunu yapan mühendise "Dottor pu nee?" demek istiyorum lanet olsun sebebi neydi ki:flower::flower:

HAVALANDIRMALAR
-Transformers kafalarına benzeyen ön havalandırma kalitesi düşük plastiklerden(içerideki ızgaramsı bölüm)üretilmiş.Dıştaki kaplama güzel sayılır.İşlevselliği ise düşük. ::23343::

-Üst havalandırma tasarım olarak 10 pointi hanesine yazdırıyor
-Kalite olarak ön ile aynı diyebiliriz.
-Havalandırmalar yerinden fırlayacak gibi durmuyor merak etmeyin, sağlam yerleştirilmiş

İÇ KISIMLAR
-İçeride bahsetmek istediğim bir detay burunluk..Güzel ve işe yarıyor.Monte edilişi güzel değil.Plastik ise vasat..

*KİLİT
-"ulen bu ne lan bu bisiklet kaskı mı bu nasıl kilit??!!!" tepkisi DOUBLE-D kilit sistemi içindi
Ama cahillik işte, öğrendim ki en güvenli kilit sistemiymiş.Bağlamasını bilirsen tabi.. Alttan üstten geçiriyorsun, fazlalık kısmı da çıtçıtla bağlıyorsun daha da çıkmıyor.Hakkaten çıkmıyor la :thumleft: Elin alışıncaya kadar uğraştırıyor baya çıkartırken takarken. Beğendim 

İÇ ASTAR
-Kaska cırtcırtla değil çıtçıtlarlar bağlı :mrgreen: çıkarılıp yıkanabiliyor.
-Sert değil yumuşak, orta kalitede.
-Gözlük kanalları yok.
-Üst taraftaki astarlar(peg ya da her neyse) kaliteli.
-Yeni olduğu için ve benim kulaklar bösböyük olduğu için sıkışıyor kulacıklarım
-Çene kısmındaki bez koruma fileli olduğu için rüzgar sesini kesmede yetersiz.Fantastik icatlarım bu sorunun üstesinden gelecektir gençler rahat olun!! :bounce:
-Alt taraftaki kırmızı dikişler hoş ama güzel dikilmiş mi? -hayır. Kim görcekse o dikişleri zaten havamız kime?
-İç kısıma puanım 7.5 ganka :queen:

Gafam gocaman L kullanıyorum :queen:

İşte böyle bir kask NİTRO Aikido. Kısaca fiyat/performans ürünü derim ben, gerisi size kalmış.Eksik bıraktığım, unuttuğum yerler varsa affola.Herkese iyi geceler
Ülkemizde popüler olmayan markalar kervanından NİTRO'nun ürettiği aikido modelini seçmemdeki en önemli etken, Sharp testlerinden 5 yıldız almış olması, evet yanlış duymadınız 1 değil 2 değil TAMMM 5 YILDIZZ :queen: :queen:
Sharp testlerine ne kadar güvenirsiniz bilemem ama, benim için bir ölçüttür bu testler.
-ee alır abi zor bişey mi? diyenler vardır elbet.. İşin çetrefilli tarafı bu kask 300 TL pampalar
Gelelim fotoğraflara ve özelliklerine...
ÖNDEN GÖRÜNÜM
-Çeşitli renk seçenekleri mevcut ama, renkli olanların desenleri güzel değildi.. :farao:
-Kaskın dizaynını beğendim gerçekten, yarışçı ruhu var sanki.. 10 üzerinden 8 veriyorum

-YANDAN GÖRÜNÜM
-Kaskın üzerindeki yazılar da sade, yeterli ve Güzel basılmış. 10 üzerinden 9 verdim gittiii
-En alttaki kaskı çevreleyen lastik kısım ise biraz kalitesiz yapılmış.:farao:

ARKADAN GÖRÜNÜM
-Arka taraftaki küçük havalandırmacıklar ise tüm havalandırmalar gibi pek işlevsel değil, ammavelakin görüntüye güzellik katmış.ama ah o içerideki ızgaralar...çok vahimm..
-Yine arka taraftaki dizayn da benden onayını alıyor.. :cat:
[

Bunlar da arkasındaki çıkartmalar ve sertifikaları.
-Evet kask 1450 gram.

Biraz daha detaylara girelim artık
VİZÖR
-Vizör çok güzel buğulanma yapıyor, yani kışın al eline yaz üstüne manitanın ismini kalp filan yap on numara :queen:
-Buğu problemine karşı önlem almak için pinlock hazırlığı denilen bu küçük boşlukları yapmışlar.Normalde boş değil tabi ki tıkaçları var.Rahatsız etmiyor, görüşü engellemiyor.

-Vizör kilidi yapmamışlar.. :farao:
-Vizörü çıkartmak için bu gri düğmeleri çeviriyormuşsun kendine çkiyormuşsun ama bir kere bile çıkartamadım.
bunu yapan mühendise "Dottor pu nee?" demek istiyorum lanet olsun sebebi neydi ki:flower::flower:

HAVALANDIRMALAR
-Transformers kafalarına benzeyen ön havalandırma kalitesi düşük plastiklerden(içerideki ızgaramsı bölüm)üretilmiş.Dıştaki kaplama güzel sayılır.İşlevselliği ise düşük. ::23343::

-Üst havalandırma tasarım olarak 10 pointi hanesine yazdırıyor
-Kalite olarak ön ile aynı diyebiliriz.
-Havalandırmalar yerinden fırlayacak gibi durmuyor merak etmeyin, sağlam yerleştirilmiş

İÇ KISIMLAR
-İçeride bahsetmek istediğim bir detay burunluk..Güzel ve işe yarıyor.Monte edilişi güzel değil.Plastik ise vasat..

*KİLİT
-"ulen bu ne lan bu bisiklet kaskı mı bu nasıl kilit??!!!" tepkisi DOUBLE-D kilit sistemi içindi

İÇ ASTAR
-Kaska cırtcırtla değil çıtçıtlarlar bağlı :mrgreen: çıkarılıp yıkanabiliyor.
-Sert değil yumuşak, orta kalitede.
-Gözlük kanalları yok.
-Üst taraftaki astarlar(peg ya da her neyse) kaliteli.
-Yeni olduğu için ve benim kulaklar bösböyük olduğu için sıkışıyor kulacıklarım
-Çene kısmındaki bez koruma fileli olduğu için rüzgar sesini kesmede yetersiz.Fantastik icatlarım bu sorunun üstesinden gelecektir gençler rahat olun!! :bounce:
-Alt taraftaki kırmızı dikişler hoş ama güzel dikilmiş mi? -hayır. Kim görcekse o dikişleri zaten havamız kime?
-İç kısıma puanım 7.5 ganka :queen:

Gafam gocaman L kullanıyorum :queen:

İşte böyle bir kask NİTRO Aikido. Kısaca fiyat/performans ürünü derim ben, gerisi size kalmış.Eksik bıraktığım, unuttuğum yerler varsa affola.Herkese iyi geceler