arkadaşlar pulsar sıfır 7930 adam 2,el 8000 bın yazms bıde 4 bın km yapmış bu insanlara birileri sıfır ile 2. el ayrımını ögretmesi lazım![]()
düz olarakmı satıyor yoksa extraları varmı ?
arkadaşlar pulsar sıfır 7930 adam 2,el 8000 bın yazms bıde 4 bın km yapmış bu insanlara birileri sıfır ile 2. el ayrımını ögretmesi lazım![]()
düz olarakmı satıyor yoksa extraları varmı ?
Kayalar Bajaj'da kampanya var...7350tl...ne kadar extrası olursa olsun...hiçbir 2.el taşıt-sıfırından pahalı olamaz/olmamalı.Ben almam-alana da mani olmam!!!...(bakire bir genç kız ile dul bir kadının aynı olmayacağı gibi)...:bounce:
eğitime davet eden bir arakadaşın verdiği taktik de şahaserşimdi konu siz fren sıkmayı bilmiyorsunuz / kombine yapılacak / limon sıkılacak / lara gelecek
rahmiyi kendi haline bırakın.
2. el pahalılığı ile alaklı bazı durumlar var.
şimdi ben motoru almışım, 500 tl ye lastik takımı, 500 tl ye çanta takımı ve 200 de öyle haybeden masraf yapmışım.. satarken bunları hediye mi vereceğim?
o zaman bu extra taktıklarımı gidin bayii den isteyin bakalım nasıl ellerini avuçluyor. motoru aldığım bayiiden eldiven alıyım dedim 70tl dedi, kilit alıyım dedim 50tl dedi,
aynı ürünleri %50 daha ucuz piyasadan aldım. hemde aynı marka. 40tl ye aldığım brandayı bile 75 dedi.
2. el düşük km deki motor sıfırından pahalı olabilir çünkü aksesuarlar pahalı
merhaba arkadaşlar benim boyum 1.85 85 kilodayım bnde mh drift var lakin bu hafta satıyorum aklımda pulsar 200ns ve megelli 250r var artı eksileri nedir?
eğitime davet eden bir arakadaşın verdiği taktik de şahaserşimdi konu siz fren sıkmayı bilmiyorsunuz / kombine yapılacak / limon sıkılacak / lara gelecek
rahmiyi kendi haline bırakın.
2. el pahalılığı ile alaklı bazı durumlar var.
şimdi ben motoru almışım, 500 tl ye lastik takımı, 500 tl ye çanta takımı ve 200 de öyle haybeden masraf yapmışım.. satarken bunları hediye mi vereceğim?
o zaman bu extra taktıklarımı gidin bayii den isteyin bakalım nasıl ellerini avuçluyor. motoru aldığım bayiiden eldiven alıyım dedim 70tl dedi, kilit alıyım dedim 50tl dedi,
aynı ürünleri %50 daha ucuz piyasadan aldım. hemde aynı marka. 40tl ye aldığım brandayı bile 75 dedi.
2. el düşük km deki motor sıfırından pahalı olabilir çünkü aksesuarlar pahalı
Gidonun sag tarafindaki guvenlik butonu acik dimi, kapali olursa dedigin gibi seyler olur. Halledebildin mi, neymis problem?Merhabalar. Dün ben de aranıza katıldım. 2. el aldım ve eve gelene kadar bir sorun yoktu ancak akşam yapmur falan da yağdı, motor yağmurda kalmadı ama çalıştırdığımda farlar yanmadı ve göstergeler çalışmadı. Bunun sebebi ne olabilir sizce? Motor çalışıyor ancak farlar açılmıyor, gösterge çalışmıyor. Sadece göstergedeki sol taraftaki ışıklar yanıyor. Servise götüreceğim motoru ancak basit bir şeyse kendim de düzeltebilirim sanıyorum. Bir yerlerde temassızlık mı vardır sizce?
Selam Pulsar ailesi,
Motoru alalı 4 ay oldu fakat rodajı tamamlayacak km yapamadım. Malum iş, hava şartları vs. anca 460km oldu. Rodajın böyle uzaması problem yaratır mı?
Gidonun sag tarafindaki guvenlik butonu acik dimi, kapali olursa dedigin gibi seyler olur. Halledebildin mi, neymis problem?
tescil işlemleri dahilinde öncelikle sigorta yaptırmak için bi kaç sigortacıya fiyat çıkarttım,şokkkkk 200tl ile 300tl arası fiyat verdiler,en son ergo sigortadan 57,5 tl fiyat çıkardı bi sigortacı bende hemen sigortamı yaptırdım,eleman dosyanıda hazırlayım dedi 20tlye dedim tamam hazırla,toplam sigorta+dosya 77.5 tl ye hallettim,trafiğe de 180 gidiyomuş,20 kusur lirada plaka basım ücreti varmış toplam 280 tl tutacak plaka tescil masrafları,kütahyada
Kayalar Bajaj'da kampanya var...7350tl...ne kadar extrası olursa olsun...hiçbir 2.el taşıt-sıfırından pahalı olamaz/olmamalı.Ben almam-alana da mani olmam!!!...(bakire bir genç kız ile dul bir kadının aynı olmayacağı gibi)...:bounce:
öncelikle aramıza hoş geldin. Bende 330 km de yim ve senin gibi benimde vızıldama 180-200 km lerden sonra başladı. sanırım forumda da bahsedilen denge sensörü zırıltısı. cuma günü servise gidip göstereceğim bende emin olmak için. kafaya takacak bir durum değil. vites geçişlerindeki sertliğin ilk bakımdan sonra motor yağının değişmesiyle düzeleceği söylendi forumlarda. ama öyle aman aman bir sertlik olmaması lazım. rodajdaki motosikletini ilk çalıştırmadan sonra hemen yürüme motor yağı bütün parçaları bir yağlasın. sonra mümkün olduğunca şehir içinde (dur kalklar kavşaklar olması açısndan) rodajını tamamlamaya çalış sık sık vites değiştir frenleme talimi yap lastiklere çok güvenmeden virajlarda mümkün olduğunca yat. Bildiğin üzere rodaj sadece motorun alıştırılması değil lastiklerin alıştırılması ve senin motosiklete alışma sürecini kapsar. Tekerin düz bassın pulsarla keyifli sürüşler.Arkadaslar oncelikle herkese iyi geceler. Bende yaklasik 3 hafta once araniza katildim. Uzun yillar Scooter kullandiktan sonra pulsara terfi ettim. Teknik anlamda pek bi bilgim yok.Motorum suan 185 kmde 5000 deviri ve 50-60 km hizi gecmemeye ozen gosteriyorum. Fakat yaklasik 3 gundur bi problemim var motor belli hizi gectikten (30 kmh vs) sonra bi vizildama sesi basliyor suratlendikce cogaliyor. Bu sekilde problem yasayan varmidir bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrica vites gecisleri biraz daha sertlesmeye basladi bunda benim bi kusurummu vardir yoksa normalmidir cevaplarsaniz sevinirim ..