Bim'de model motosiklet

Yeni oyuncak almış çocuklar gibisiniz bir birinize hava atar gibi :queen: :queen: :queen:
Bende gittim baktım hiç birini beğenmedim net'ten r1 siparişi falan veririm artık güzelleri de 50 tl den aşşağı değil :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------

bir ben biriktirmiyorum galiba, görüceksiniz size inat hepinizden daha iyi koleksiyon yapıcam :pl:
bunla başlaylaım

http://urun.gittigidiyor.com/oyunca...wgoduLIAzw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

yanına birde bu
http://www.n11.com/maisto-112-honda...8?cid=604001&gclid=CPzZvuybh8MCFQn3wgodIHgAeA

buna kardeş olarakta
http://www.n11.com/maisto-harley-da...0?cid=604001&gclid=COOkoY2ch8MCFSfItAodOwIA5w

hepinizin koleksiyonunu yavaş yavaş bitiricem :pl:

yalnız baya para gidecek :salut: ama alacğım bir tek benim koleksiyonum yok :salut:

Hava ölçer kalmammıştı, bende file ve ahtapot ip mi ne işte o ikisinden aldım yazın tur yaparsam lazım olur diye, zaten ikisi 7 lira, internette tanesi 10 :D

Arkadaşlar almayı düşünen acele etsin kalmayabilir bende az önce gsxr almaya gittim kalmamıştı ducati aldım

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Konuyu okuyunca bim'e gidip bütün modelleri aldım :D küçük küçük motorcuklar :D

Bunlarda benim garajdan.Bimin katkılarıylada garajıma 848 ve zx10-r eklenmiş bulunmakta:cherry:(ilk defa foto yukledim yanlışım varsa affola)

Son düzenleme:
Plakalık iptaliyle daha güzel oldu 1198 ama foto atamıyorum.
Tekerleğin oradan tornavida sokup açması biraz zor olsa da değdi.

Ben de bugün bim'de gördüm bu maketleri de pek beğenmemiştim ama buraya foto ekleyenlerinkini beğendim doğrusu. Ducati görsem alırdım ama Sadece chopper ve BMW vardı bir tane. Sahibinden'e hemen 35-40 liradan koymuş uyanıklar 9 liraya aldıkları maketi :) Alem milletiz yahu. :farao:

Ben de bugün bim'de gördüm bu maketleri de pek beğenmemiştim ama buraya foto ekleyenlerinkini beğendim doğrusu. Ducati görsem alırdım ama Sadece chopper ve BMW vardı bir tane. Sahibinden'e hemen 35-40 liradan koymuş uyanıklar 9 liraya aldıkları maketi :) Alem milletiz yahu. :farao:

Aynen sırf meraktan girdim ben de fiyatlara bakayım diye bugün açılmış ilan var bir sürü.
Aslında mantıklı da 30-40 a rahat satılır birkaç ay sonra ama zaten bu motorlara ilgisi olan bimde satıldığını da görmüştür.

millet gerçekten model motosiklete açmış. ben alırkende sabah birisi daha alıyordu, oğluma alıyorum, kırmızısı var mı diye sordu ama ben yemedim tabi, 5 6 tane alıp çıktı :)

bim'in bana bi le kola ısmarlaması lazım, sayemde fazladan bir kaç yüz tane satıldı. :bounce:

Aynen sırf meraktan girdim ben de fiyatlara bakayım diye bugün açılmış ilan var bir sürü.
Aslında mantıklı da 30-40 a rahat satılır birkaç ay sonra ama zaten bu motorlara ilgisi olan bimde satıldığını da görmüştür.

ben görmedim bimde satıldığını,satın bana 40 tl den :)

ben görmedim bimde satıldığını,satın bana 40 tl den :)

Biraz oyniyim hevesimi alayım öyle satarım :p
Yalnız benimki modifikli, alır almaz apaçiliğin ikinci kuralı olarak plakalık iptali yaptım. (İlki aynaları sökmek ama aynaları olmadığı için onu yapamadım. )

Şansıma küseyim, unutmuşum tamamen aklımdan çıkmış gitmiş :( bir tane bile alamadım,sabah erkenden hastaneye gittim :salut:

dsc0123.jpg
[/URL][/IMG]

Beyler bizim bimde bunlar kalmış.

Bi koli ismarlamasi lazım hatta, kanımıza girdin hepimizin. Bende 4 tane aldım sayende :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar