Yeni motosikletim! Buuzzzzz gibi bir gün!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayirli olsun. Soguk sıkıntı deyil yeterki ruzgar ve soguk gecirmeyen birseyler giyin. Bugun eksi 5 derecece 40 km yol yaptim .birak usumeyi terledim surerken.

Hocam hayırlı olsun , cafe racer kendi başına bir moda bir kült yapı , motorunuz çok şık Allah nazarlardan saklasın.

Arkadaşlar herkese nacizane yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim, temennilerinizden dolayı çok mutlu oldum.

Hayırlı uğurlu olsun hemşerim :) Bugünlerde ADANA da akıl almaz bir soğuk var heleki motor sürerken 50 60 la giderken bile sanki buzullarda geziyormuş gibi olduydum sanırım sende öyle olmuşsun normal alışık değiliz normalde bu kadar soğuklara heeleki motor da yeni :) Neyse çok uzatmıyım tekerin düz bassın ALLAH kaza bela vermesin :)

Valla dostum çok kötü oldum soğukta. Karanlık ve ışıksız bir yoldu birde, korkmadım desem yalan olur. Sağolasın çok.

Yakışıklıymış motorun hayırlı,uğurlu olsun.
İlerde boyasını değiştirmek istersen bordo rengin olduğu parçalara Beyaz renk çok yakışacaktır :)

Tahmin edemedim şimdi ama fikrin aklımda dostum. :) Teşekkür ederim, sevgiler!

herif daha benim apacheyi 50 kere stop ettire ettire sürerdi,şimdi büyüdü adam oldu 250lik cafe racer sahibi oldu arkadaş :)) hayırlı olsun hacım

Kardeşim benim, bana debriyajlı motosiklet sürmeyi sabırla öğreten adam. Teşekkür ederim :)
Hikayedeki ayrıntı:

Eve kaç dakika kaldığı önemli değil; 15 dk bile kalmış olsa; baktın olmuyor, uygun en yakın yere çekip dinlenmek ve ondan sonra yola devam etmek en güvenlisi! Güzel örnek!

Yeni motosikletin hayırlı olsun. Sıcak havalarda güle güle kullan.

(Isparta an itibariyle -8 olup gündüz saatlerinde dahi yolda yürümek bile zor; hem buzdan, hem soğuktan. Bu havada motosiklete binmeyi düşünmeyin bile.)

Sevgili dostum çok teşekkür ederim, gerçekten o restoran çıkmamış olsaydı herhalde motosikleti sağa çekip, elimi egzoza sokup ısıtırdım. Olacak gibi değildi gerçekten elim hareket etmiyordu, debriyajı çekip bırakamıyordum.

Hocam hayırlı olsun , cafe racer kendi başına bir moda bir kült yapı , motorunuz çok şık Allah nazarlardan saklasın.

Teşekkürler efenim, cafe racer tarzını buralarda pek bilen yok. Umarım artık herkes gözlerini açar ve sadece grenajlı yarış motorları değil, grenajsız motosikletleride beğenirler.

noterden çektiğiniz fotoğrafta bi sübliminal mesaj vermiş motor size Reklam panosundan -Son Şans :)

Hayırlı olsun kardeşim motorun çok güzel güle güle kullan, bir kaç ufak iyileştirmeyle mükemmel bir görüntüye kavuşturabilirsin. Mesela boyası olmamış, yeniden boyatmanı veya plasti dip-folyo ile kaplatmanı tavsiye ederim.

Hayırlı olsun kardeşim motorun çok güzel güle güle kullan, bir kaç ufak iyileştirmeyle mükemmel bir görüntüye kavuşturabilirsin. Mesela boyası olmamış, yeniden boyatmanı veya plasti dip-folyo ile kaplatmanı tavsiye ederim.

boyasını bende pek beğenmiyorum, daha eskitme bir şey düşünüyorum. teşekkür ederim dostum:cat:

noterden çektiğiniz fotoğrafta bi sübliminal mesaj vermiş motor size Reklam panosundan -Son Şans :)

al abi sana sübliminal :p

7VN4Em.jpg

Hadi hayırlı uğurlu olsun, bu soğuklarda motosiklet almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bende motosikletimin siparişini verdim :mrgreen:

Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Soğuk konusuna gelirsek siz buz gibi dediğiniz soğuğa şükredin. :) Bu gün motorumun yanına gittim kontak donmuş anahtar girmiyor, gaz kolu dönmüyor depo kapağımda donmuş. Yani beterin beteri var. :mrgreen:

Mükemmel bir görünüşe sahip gerçekten imrendim. Chopperdan cafe racer yapmak ayrı bir fantezi :mrgreen: Kazasız belasız uzun yollar yaparsın inşallah hayırlı uğurlu olsun :cat:

hayırlı olsun.. Güzel görünüyor.. Allah c.c. kaza bela vermesin..

Tabi ki daha detaylı fotoğraf ta isteriz...

Hayırlısı olsun,kazasız belasız sürüşler.Bu motoru www.sahibinden.com sitesinde görüp ben de almak istemiştim :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-ramzey-qm250-costum-caferacer-192465918/detay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar