Arkadaşlar herkese nacizane yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim, temennilerinizden dolayı çok mutlu oldum.
Hayırlı uğurlu olsun hemşerim

Bugünlerde ADANA da akıl almaz bir soğuk var heleki motor sürerken 50 60 la giderken bile sanki buzullarda geziyormuş gibi olduydum sanırım sende öyle olmuşsun normal alışık değiliz normalde bu kadar soğuklara heeleki motor da yeni

Neyse çok uzatmıyım tekerin düz bassın ALLAH kaza bela vermesin
Valla dostum çok kötü oldum soğukta. Karanlık ve ışıksız bir yoldu birde, korkmadım desem yalan olur. Sağolasın çok.
Yakışıklıymış motorun hayırlı,uğurlu olsun.
İlerde boyasını değiştirmek istersen bordo rengin olduğu parçalara Beyaz renk çok yakışacaktır
Tahmin edemedim şimdi ama fikrin aklımda dostum.

Teşekkür ederim, sevgiler!
herif daha benim apacheyi 50 kere stop ettire ettire sürerdi,şimdi büyüdü adam oldu 250lik cafe racer sahibi oldu arkadaş

) hayırlı olsun hacım
Kardeşim benim, bana debriyajlı motosiklet sürmeyi sabırla öğreten adam. Teşekkür ederim
Hikayedeki ayrıntı:
Eve kaç dakika kaldığı önemli değil; 15 dk bile kalmış olsa; baktın olmuyor, uygun en yakın yere çekip dinlenmek ve ondan sonra yola devam etmek en güvenlisi! Güzel örnek!
Yeni motosikletin hayırlı olsun. Sıcak havalarda güle güle kullan.
(Isparta an itibariyle -8 olup gündüz saatlerinde dahi yolda yürümek bile zor; hem buzdan, hem soğuktan. Bu havada motosiklete binmeyi düşünmeyin bile.)
Sevgili dostum çok teşekkür ederim, gerçekten o restoran çıkmamış olsaydı herhalde motosikleti sağa çekip, elimi egzoza sokup ısıtırdım. Olacak gibi değildi gerçekten elim hareket etmiyordu, debriyajı çekip bırakamıyordum.
Hocam hayırlı olsun , cafe racer kendi başına bir moda bir kült yapı , motorunuz çok şık Allah nazarlardan saklasın.
Teşekkürler efenim, cafe racer tarzını buralarda pek bilen yok. Umarım artık herkes gözlerini açar ve sadece grenajlı yarış motorları değil, grenajsız motosikletleride beğenirler.