Grenaj hırsızları

İyi günler arkadaşlar yaklaşık 30 dakika önce başımdan geçen olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Motoru alalı yaklaşık 1 hafta oldu trafik tescilden gidip ruhsat çıkartmam gerekiyordu aslında eve yürüme mesafesi ama , güneş ve kar bir arada olunca motor süresim geldi. Motoru küçükçekmece emniyet bahçe otoparkına parkedip içeri girdim max 10 dakika sonra ruhsat işlemlerini halledip çıktım. Motorun başına geldim kontaga anahtarı taktım, gözüme bir eksiklik çarptı dikkat edince motorumun sag arka grenajın çalındıgını , sol arkada sökmeye çalışılmış ancak vida çıkmadıgı için çalınamamış , hemen polise gidip durumu bildirdim belki mobese kayıtlarından bu şerefsiz bulunurda cezasını çeker. Sonuç olarak ilk defa başıma gelen bu olay neticesinde şaşırmaktan başka birşey yapamadım . Neyse allah beterinden korusun ... http://i.hizliresim.com/W6Q8LE.jpg
http://hizliresim.com/31qWnj

:cyclopsan Geçmiş olsun, belli ki çalan kişi(tartışılır) aynı renk aynı model bir motosiklet için çalmış. Çok abuk subuk bir olay cidden.

Vay şerefsizler ya.. Ulan bu kadar mı açsınız arkadaş ya ? Polise haber verseydin, kamera vardır büyük bi ihtimal oralarda.

:cyclopsan Geçmiş olsun, belli ki çalan kişi(tartışılır) aynı renk aynı model bir motosiklet için çalmış. Çok abuk subuk bir olay cidden.

Teşekkürler. Haklısın bu çevrede denk gelirse bakacagım

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

Verdim dilekçe yazdım, bekleyip göreceğiz sonucu , yazık hakkaten

Hocam emniyetin bahçesinde bu işi yapmak güven özveri ve tecrübe ister saçma olacak ama yolda düşmüş olma olasılığı var mı acaba?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"... küçükçekmece emniyet bahçe otoparkı...??? + grenaj calinmasi???
walla inanilir gibi degil...
gecmis olsun!!!

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
İyi günler arkadaşlar yaklaşık 30 dakika önce başımdan geçen olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Motoru alalı yaklaşık 1 hafta oldu trafik tescilden gidip ruhsat çıkartmam gerekiyordu aslında eve yürüme mesafesi ama , güneş ve kar bir arada olunca motor süresim geldi. Motoru küçükçekmece emniyet bahçe otoparkına parkedip içeri girdim max 10 dakika sonra ruhsat işlemlerini halledip çıktım. Motorun başına geldim kontaga anahtarı taktım, gözüme bir eksiklik çarptı dikkat edince motorumun sag arka grenajın çalındıgını , sol arkada sökmeye çalışılmış ancak vida çıkmadıgı için çalınamamış , hemen polise gidip durumu bildirdim belki mobese kayıtlarından bu şerefsiz bulunurda cezasını çeker. Sonuç olarak ilk defa başıma gelen bu olay neticesinde şaşırmaktan başka birşey yapamadım . Neyse allah beterinden korusun ... http://i.hizliresim.com/W6Q8LE.jpg
http://hizliresim.com/31qWnj

ne denir ki :pale:

Motorun kendisini geçtiler, artık üzerindeki parçaları da çalıyorlar. Yuh! arkadaş.

msx grom 125 değilmi o? hırsızlar iyice soğukta kafayı yedi baktı motoru çalınca polis yakalıyor bu seferde grenajlara dadandılar iyice geçmiş olsun.

SUN

3 kuruşluk parça için adamların girdiği riske bak!!!
İpneler nasıl pratik olmuşsa artık, yakında motoru sürerken yan çantayı çalarsalar hiç şaşırmam.

kücükçekmece eminetin önünde elinde mp5 ile nöbet tutan polis memuru arkadaş (bende sefaköyde oturdugum ve bu şubeye gidip geldigim için) motoru parçalamaya calışan bu şahsı görmemişmi yani. bahsettigin yer günün her saatinde yogun olan bir nokta nerden buluyorlar bu cesareti anlamıyorum acıkcası.

geçmiş olsun tekrardan. eger yolun düşerse tekrar oralara garajım acık her zaman gelirsen beklerim.

eğer adam oradan çalabiliyorsa polisin tanıdığı biridir. neyazıkki emniyette çürükler mevcut hatta bu hırsızlarla ortaklaşa çalışan bile var.

eğer adam oradan çalabiliyorsa polisin tanıdığı biridir. neyazıkki emniyette çürükler mevcut hatta bu hırsızlarla ortaklaşa çalışan bile var.

hırsızlar, torbacılar, adi suçlular.. teey yavrum tey neler neler. bişey emanet edeceksem hırsıza emanet ederim polise etmem. hırsız en fazla çalar. o da kesin çalar diyemeyiz yani :D

hoca osurursa cemaat ........
sonra da hırsıza emanet ederik biz :D
geçmiş olsun
grom değil bence ayakla çalıştırma olmaması lazım gromda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar