bu gece bendensiniz

Az önce kaskıma sarılıp ağlamak istedim niye havalar soğuk niye okul var, biz ne zaman motor süreceğiz ....

Az önce kaskıma sarılıp ağlamak istedim niye havalar soğuk niye okul var, biz ne zaman motor süreceğiz ....

kış mevsiminde olduğumuz için havaların soğuk olması normal :9
niye okul var bunuda ben kendime çok soruyordum :)
istediğin zaman sür motorunu :)

üşenmedim hepsini cevapladım :bounce:

Son düzenleme:
Tüm kışlık ekipmanlarımı giydim oturdum gözyaşları içinde bu mesajı yazıyorum

Guneyde herkeş motoruylan geziyo ben evde sudoku oynuyorum :( Isyaaannn

Antalyadayim. Okuyorum,calisiyorum. Sabah 8 de ise gidiyorum aksam 5 de cikiyorum.
Ekipmanlarim kislik ama ilk defa bu aksam ciddi derecede usudum. Yinede Antalya motosiklet icin bicilmis kaftan :)

Benimde tek sıkıntım eldiven dostlar, 3-4 km yolu bile molayla alabiliyorum :/

Muğla dayım ben dün Milas-Yatağan yolu kar yüzünden kapandı daha ne diyeyim. Muğla da ilk kez olmuş böyle bir şey ve inanılmaz soğuk var yani. Cumartesi günü motorla Bodrum a gitmem lazım şimdiden kara kara düşünüyorum :D

Ne güzel param olsa bende telefonumu bi denize fırlatıp dünya turuna çıkardım :)

Bim de ısıtıcı pedler var 2.5 tl ye avuç içine koyuyorum çok güzelde ısıtıyor tavsiye ederim :D 6 saat etkisi sürüyor ayakkabı tabanına bile koyabilirsin

Vay detaylar lutfen? :) Daha yeni elcik isitmaya 100 kusur lira verdim icime oturdu ayaklara bari tasarruf edeyim boyle :)

Link falan alabilirsek çok güzel olur zira googleye ısıtıcı ped yazınca ne çıkıyor tahmin edin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar