Arkadaşlar benden başka ürün satın alıp sıkıntı yaşayan oldu mu?
Bir haftadır,kah aksilik,kah bahaneler oyalanıyorum. Direk yaftalamak istemiyorum ama parayı anında ödemiş olmama rağmen satıcıdan ne sağlıklı dönüş alabiliyorum ne de somut bir bilgi.
2 gündür de hiçbir dönüş alamadığım için,yasal işlemlerden önce buraya yazmak istedim. Başka sorun yaşayan oldu mu?
ben tulum için bi iki soru sormuştum, istersen istanbula gelirken yanımda getireyim orada dener beğenirsen ödersin demişti. bende güven telkin etti yani. belki de meşguldür, eşi hamileydi doğum gerçekleşmiştir vs vs. biraz daha şans tanımalı bence, tabi konuyu da güncel tutarak
En son dun foruma girmis... profilden oyle gorunuyor... birseyler yazabilirdi...Ben de öyle yaklaşıyorum, birkaç aksilikten bahsetti ve sesimi çıkarmadım, her şey olur. Ancak dün aras kargo'ya teslim ettiğini söyledi ancak istememe rağmen herhangi bir takip no vermedi. Ben kendim hem merkezi hem de kargonun gelmesi gereken şubeyi aradım ancak adıma gönderilmiş herhangi bir kargo olmadığını söylediler. Şimdi de satıcıdan cevap alamıyorum.
Aksilik elbette olur ancak bunlar da iletişim ve dürüstlükle çözülebilir ancak. Hala beklememin nedeni bu.