eski bir 600F sahibi olarak sattığıma çok çok pişman olmuşumdur, kazasız belasız sürüşler dilerim
Aynen dediğiniz gibi 600f'i bilmeyenler yada neidüğü belirsiz feleğin çemberinden parendeler atarak geçmiş laçka f lere binip şöyle böyle diye çamur atmaya kalkanlara sizde gülüp geçiyorsunuzdur eminim,bu şahıslar %90 çoluk çocuk olmaları hasebiyle bilmezler işin özünü,ancak gerçek temizini,bakımlısını,kullanmış tecrübeli kullanıcılar bilirler 600f'in değerini,iyi dilekleriniz den dolayı çok teşekkür ederim,Allah siz ve sizler gibi dostlara çok daha iyilerini nasip etsin,kazasız belasız sürüşler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:10 ----------
Sen motoruna yıllarca göz bebeğin gibi bak, temiz tut, sonra paraya sıkışıp ilan ver. Derler ki o paraya az km yapmış MT 07 alırım. Hem daha yeni model diyerek canını sıksınlar. İnşallah satmak zorunda kalmazsınız.
Benim için hiç fark yapmaz hocam lüzumsuz boş insanlar heryerde her konuda var,unutmayın ki altının değerini sarraf bilir,hurdanın değerini hurdacı bilir,şuan satma gibi bir niyetim yok satacak olursam da dediğim gibi değerini bilene satarım ayrıca bu motosiklet mt07 ile kıyas bile kabul etmez,nedenini uzunca yazdırmayın şimdi zaten yeterince konuyu kirleten parazitler mevcut birde çıkıntılık yapacak olan mt sahipleri ile uğraşmak istemiyorum işi bilen farkı zaten anlar.
Kazasız sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:14 ----------
Hocam Maşallah motor çiçek gibi.
Adresinizi verin benim motoru size bırakayım 1 hafta sizde kalsın

Gözüm arkada kalmaz.
http://i.hizliresim.com/rmgppP.jpg
Çok teşekkür ederim,Aynen dediğiniz gibi yanlız geri almaya gelince aletin potansiyeli varsa tanıyamayabilirsiniz bayiden yeni almış hissine kapılabilirsiniz söyleyeyim,burdura gelirseniz mesaj atın özellikle emanetse çok gözüm gibi bakarım,ayrıca misafirim olursunuz yedirir içirir yollarım,tekrar teşekkürler,kazasız sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:19 ----------
İki motor arasında kalcak olsam düşünmeden 600f alırdım
Konuyu okumadan yorum yapanlara devamlı yazdığım ''Altının değerini sarraf bilir'' sözüme sizin mesajınız sağlama niteliğinde olmuş,teşekkürler Allah çok iyilerini sizlere nasip etsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:27 ----------
allah kaza bela vermesin.motorla aranızdaki duygusal bağı anlıyorum.çünkü bende şimdiye kadar aldıgım motorlarda aynı bağı oluşturuyorum.ozaman gezmesi tozması daha ayrı bi güzel oluyor.Fakat bi arkadasımızın dediği gibi 9 yasındaki bir motordan ve bukadar bağlı oldugunuz bir motordan neden gezip tozulup hayatta faydalanmıyorsunuzki.neticede motordur kendileri.evin ortasında durup serigleyecekseniz o ayrı ama ben bu duruma karsıyım.motorun üretim amacı bizim gibi tutkunlarının gezmesi tozması ve emin olun motorunuzun dili olsa sizden bayabi şikayetçi olurdu.çünkü oda gezmeyi tozmayı isterdi eminim.ayrıca motorunuzun km si düşük temiz vs vs ama neticede bir 600f.altın kaplamada olsa o bir 600 f ve gerek teknelojısı gerek virajı gerekse kullanımı günümüz modern motorları gibi değil.yani nekadar övsenizde o bir 600 f.yeni motorlarıda kullanıp bir tadına bakmanızı isterim.inanın ozaman 600 f motorunuzun üstüne binip motora kıyıp biraz km yaparsınız.ilah yapmaya gerek yok bence.yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen tabiki temiz kullanmak düzgün kullanmak önemli bende aynı titizlikteyim ama motor kardeşim bu sonuçta bir taşıt ve bende bir motorcuyum ve motora binmeyip salonumda vitrine koyarsam ozaman motorcu değil koleksiyoncu olurum kanımca.
Öncelikle iyi dilekler için teşekkürler fakat konuyu okumadan mesaj atanlardan gına geldi artık aynı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum,geçmiş mesajlarımı okursanız,motosiklet ile öyle duygusal bir bağım olmadığını benim ona onun bana iyi baktığını,koleksiyoncu olmadığımı kışın soğukta kullanmayı sevmediğim için evin ortasında durduğunu ayrıca hırsızlık vs.konularında evde olması ile dışarıya göre çok daha güvende olduğunu,motosikletin benden şikayetçi olmadığını bakımlarının km yapmasa dahi yapıldığı,motosikleti övmediğimi gerçekleri yazdığımı görüp utanacaksınız..
Ayrıca kendisinin motor olduğunu ne için üretildiğini emin olun sizden iyi biliyorum.
LÜTFEN BİRAZ OKUYUN konuya pat diye mesaj atmak yerine okuyup bilgi sahibi olduktan sonra mesajınızı yazın bu sayede çok daha mantıklı ve faydalı bir mesajınız olur.
Tüm topiği okuyun ve sonra ne kadar kötü bir yorum yaptığınızı görün.
İlah yapmak çok uygunsuz bir kelime lütfen kelime saçiminize dikkat edin müslümanlar Allahtan başka hiç bir şeyi ilah olarak görmez en azından ben öyleyim ayrıca neyini ilah yapacağım öyle bir kelime söyledim mi bir yerde asla söylemedim söylememde,eğer öyle olsa gider viraj yaparmıyım??? Ya kayar düşerse deyip yola bile çıkmam kusura bakmayın ama resmen saçmalamışsınız,bir çok vasıtam olduğu için km'nin az olduğunu vs.vs. herşeyi diğer mesajlarım da yazdım.
Ben motorcuyum ama sizi bilemeyeceğim,ayrıca 600f'e laf etmişsiniz vfr de eski ağır bir motor neden hala kullanıyorsunuz unutmayın ki motosikletin limitleri çok daha üst seviyelerdedir sen güzel bak bakalım nasıl gidiyor... 600cc 4 silindir racing bir motor tr şartlarına fazla bile ayrıca 600f diye küçük gördüğünüz motor 2003 yılındaki testte 600rr dan çok daha iyi verilere sahipti işte inanmayana derginin orijinal kayıtlarını veririm...
Motorcycle news dergisinin test sonuçları:
(rakamlar saniye cinsinden o hıza ulaştıkları süreyi ifade ediyor)
KM________600RR_______600F
0-100_______3,36_______3,24 sn.
0-150_______5,80_______5,78 sn.
0-200______10,07_______9,91 sn.
0-250______20,83______20,56 sn.
600F'in neden daha hızlı olduğunu soracak olursanız adamlar şöyle açıklamış; 600RR'ın çok sert amortisörleri makinayı çok kasıyor ve özellikle ilk kalkışta yola uyum sürecini uzatıyor, oysa bu süre içinde 600F yumuşak ve uyumlu yürüyen aksamıyla çoktaan yola koyulmuş oluyor.
Bu fark yurt dışında bile böyleyse ülkemiz şartlarındaki farkı siz düşünün malum asfalt kalitesi umarım anlamışsınızdır

600f bu yüzdede efsane ve benim motorum gibiside kalmadı bu yüzden güzel yönlerini aktarmam kadar doğal bişey olamaz...
Ayrıca virajını hala överim gidin görkem korucu adlı çocuğu araştırın çocuk 600f ile ne dereceler aldı daha küçük yaşta biri olmasına rağmen bazılarının kullanamayıpta çamur attığı 600f ile günümüz teknolojisi diye övdüğünüz motorlarının virajlarda eline veriyordu altta videosunu da paylaşayım.Özellikle tr'nin moktan asfaltında 600f uyumlu amortisörleri sayesinde yola çok güzel adapte oluyor buda viraj performansına konusunda artı almasını sağlıyor.İşi gerçek bilenler zaten bunu biliyor.
Herkes bilgisi dahilinde konuşuyor,neyse daha fazla uzatmanın lüzumu yok,Allah cümlemize kaza bela vermesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:58 ----------
Özellikle 3:00 dan sonra izleyin.