Regal Raptor - Knight Online karmaşası

İsmini her duyduğumda bizim mage timin ortasına dalmış shelli bi warrior geliyor aklıma, anıları canlanan bi ben miyim :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2005 ares, ne günlerdi :)

Motosikleti
BWS 100
Gençler sarmış burayı.
Beyler burada ki ağabeylerin çoğu bilmez bu muhabbeti.
He bende bilmiyorum sadece ismini biliyorum. Hiç oynamışlığım yok şükür :mrgreen:

ben de counter-strike çok oynardım,tavukları pıçaklayıp sonra kesip rehinelere çiğ çiğ yedirirdim sonra rehineleri de pıçaklardım.askerliğimi bile dust2 de yaptım.ne günlerdi bea:thumleft:

Son düzenleme:
Cyhper'da +7 shard basmaya çalışırken +9 chitin basmıştım. 2008 yılında. ne oynardık. 2005'ten 2009'a kadar oynadım o zamanlar oyun çok güzeldi son 3-4 senedir tecavüz ettiler oyuna. Yoksa Ko efsanedir. Koxp denilen namert mahvetti oyunu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nıck verseniz belki tanırım patriot clanında oynamışlığım var :)

Shadowtaner - Busterrayms Karustu charlar
Sertcocuk pivotemre vardı patriottalardı sanırım tam emin değilim ama hatırladığım, romeo da vardı az kesmediler beni :)

Benim nıck Smallpıch di sonra longyana çevirdik beterr alkoç felan vardı hey gidi günler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
longyan mage değilmiydi hatta o isimde iki char mı ne bişeyler vardı galiba. Alkoçun 60 lvllerde paper setli halini hatırlıyorum cz da pk atardık :) Bizim prieste gözünü seveyim beni koru paperim derdi.

18 yaşındayım 11 senedir oynarım, oyunun son halini görünce içim cız etmişti :(

Motosikleti
'08 GTR 1400
2010-2011, tüm serverlar, ne koxp programlamıştım bee... :queen:

Ne zamanlardı be :D 6-7 yıldan fazla geçmiştir heralde, abim oynardı ben izlerdim, msn cosp kurardı hep :D Genelde cospla iskelet keserdi :D :D

Ares'te MonsterKill ve NYChris vardı videolarını izler gaza gelirdik,2 senedir elimi ayağımı çektim online oyunlardan,en son Silkroad'a sarmıştım. Efekt ve Hikaye olarak bana KO'dan daha iyi geliyordu...ha bu arada yaşım 23,yaklaşık 8 sene online oyun oynamışım :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar