@sundowner
Bu kadar emin konuşmayın ben şimdiye kadar bir çok il gezdim kendim gibi birisine daha rastlamadım gerek teknik açıdan bilgi birikimi gerekse titizlik ve ultra kıllık bakımından o yüzden fazla emin olmayın,10 tık yine benim motor üstte olurdu merak etmeyin

nice motosiklet ustaları ile yaptığım sohbetlerde susp kaldıklarını bilirim,neyse olayı küçük abdest muhabbetine çevirmenin lüzumu yok,ayrıca 99 yılında sıfır aldığım titanım vardı o motorda bunun gibi tertemizdi şehir içinde gel git işlerinde neredeyse 14 yıl kullandım ve görenler hala şaşırıyorlardı o da tr tek bir motosikletti bazen telefon alıyordum -abi motor rüyama girdi diye

o yüzden kendinize başka rakip bulun ben Allahın izniyle sizden ultra kıllık ve diğer konularda daima 10 tık kadar üstte olmaya devam ederim,At sahibine göre kişner lafınıda ben genelde yoldaki beygir manyağı aletleri geçince kullanırım konuyla pek ilgisi yok.Ama illa varsa da sahibi güzel kişnetir merak etmeyin.:cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------
İlana koy sana 15000 vereyım dicekler adamın sinirini bozanda bu
Kendini bilmez insanlar,ölücüler,morgcular artık ne derseniz maalesef hep olacaktır altının değerini sarraf bilir demişler satacağım zaman değer bilene satarım,öyle motoru laçka edecek adama 100.000 de verse satasım gelmez,15 olsun 16 olsun diyen ölücü insanlara da cevabım çoktan hazır hemde laf olsun diye değil gerçek manada eğer 15.000 tliraya aynen benim motorum gibi devamlı bakım görmüş belgeleri elinde olan f4i varsa model yılı farketmez hemen şimdi 38 taneye kadar alabilirim.
Dandik çin malı başlangıç motorları bile 20.000 liraya merdiven dayamışken benim motoruma o fiyatlar ancak koca bir kahkaha olur.
Satmayı düşünürsem ki şimdilik düşünmüyorum eğer istediğim fiyat gelmesse satmam,o saçmalayanlar da böyle motoru ancak istihare yaparlarsa rüyalarında görürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
Satsanız kaça satarsınız ,
Satmayı düşünmüyorum ama eğer satarsam kesin bişey de söylemek istemem fakat piyasayanın durumuna göre 22-23.000 den aşağı vermem diye düşünüyorum.
Malum sundowner hocam 2005 25.000km ler deki bunun kadar temiz ve aksesuarlı olmayan makinasını 17.500e vermiş bu durumda benimki 2006 model ve üzerindeki 2-3- binlik aksesuar ayrıcasıfır ayarında 1800 liralık orijinal egzozu sıfır ayarında 480 lira civarındaki oringli fabrika zinciri 400-500 liralık sıfır takılmış yuasa aküsü sıfır ayarında yeni tarihli m5 lastikleri vs.vs. var ki temizlik farkından söz etmiyorum bile,o yüzden fiyat büyük ihtimal dediğim gibi olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
satarsa çok büyük yanlış yapmış olur çünkü her zaman sahibinden.com'a bakıyorum böylesi gerçekten yok
Aynen öyle satarsamda sıfır h2 için belki,belkide satmam hiç belli olmaz sahibinden.com'u bırakın yurtdışı sitelerinde bile böylesine ben rastlayamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
valla gördüğüm en temiz 600f değil, en temiz motor bu. Sıfır sandım o derece.
maşallah nazar değmez inşallah.
plakaya da bi nazarlık tak abi bence gözü kalan çok olur bu makineye

)
Çok teşekkür ederim Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin,nazarlık bahtıl inanç fakat kendi elimle arapça bir nazar duası yazsam iyi olacak aslında haklısınız.
Tekrar teşekkürler,kazasız sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
benim gözüm kaldı bu motorda açıkcası muhteşem zaten en güzel kasası
Aman dostlar maşallahı eksik etmeyelim ki bende gözü kalanın gözü çıksın demek zorunda kalmayayım

Şaka bir yana aynen dediğiniz gibi ss olarak biten en kıymetli efsane kasa :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
Kimin gözü kalmadı ki.
Yalnız bu motor satılmaz. Satılacaksa da anca bu sahibi gibi bakacak birine satılır.
Bende şimdilik satmayı düşünmüyorum fakat dediğiniz gibi öyle piyasaya hurda kazandıracak adama trilyonda verse satılık değil.
Sonuçta bir teenliği var ,dünya çapında dahi kolay kolay eşine rastlayamayacakları bir alet.