- Konu Yazar
çok heycanlıyım ve bi okadarda irademe sahip içime atarak yaşıyorum heycanımı kimseye belli etmeden...
Motoru dün almadan önce ilk defa ondan önceki gün arkadaşım beni cbf ile 20 dk lık eğitime tabi tutdu ve öğretti hiç bi sorun yoktu amator sürmem dışında gayet ümraniye çarşıdan evime geldim tek başıma sürebildim 20 dk da. Bi an da hefesle almadım tabikide kış olmasını bekledim fiyatların düşmesini 3 bin TL motor, 500 tl ise (sigorta,noter, koruyucu malzeme vs.. ) harcadım. Teyzem sağolsun verdi kırmadı beni.
Hayatımda ilk defa motora binmiştim cbf kullanırken asla scotor filan bile kullanışım yoktur.
Motorum şuan kadıköyde bekliyo mağlum kar gelio diolar halen yerler ıslak normalde dün teslim aldım ıslak olduğu için yerler sürmedim. pazartesine kadar kuru olmassa yerler arkadaşım getircek eve evimin önünde dursun bari
he bu arada eğerki tavsiye vermek isterseniz korkupta belli etmediğim şeyleri size söylim onlar hakkında ufak ince pürüzler işime yarıya bilir...
1. si kalkışlarım çok hızlı oluyo
vitesi 1 e aldıktan sonra minnacık gaz verip yavaş yavaş debriyajı bırakıorum ve vınnn die kalkıo 1. si bu 

2. si ise henüz yaşamadım tabi kesin virajlarda napıcam ????

belki yaparım doğaçlama belki yapamam ama tavsiyeniz varda virajlarda alırım bi dal tavsiye çok sağolun okuduğunuz için !
Bu arada Askere ayın 7 si gibi gidicem giderken satıp asker paramı çıkarıcam motordan, kaç günde satılır sizce bu motor ve kaça satılır..
HİÇ Bİ SORUNU YOKTUR BAYANDAN SATIN ALDIM DEVİRMİŞ VE O KIRMIZI ÇİZGİ ÇEKTİĞİM YER KIRILMIŞ OKADAR ONUDA YAPIŞTIRTMIŞ.
Motoru dün almadan önce ilk defa ondan önceki gün arkadaşım beni cbf ile 20 dk lık eğitime tabi tutdu ve öğretti hiç bi sorun yoktu amator sürmem dışında gayet ümraniye çarşıdan evime geldim tek başıma sürebildim 20 dk da. Bi an da hefesle almadım tabikide kış olmasını bekledim fiyatların düşmesini 3 bin TL motor, 500 tl ise (sigorta,noter, koruyucu malzeme vs.. ) harcadım. Teyzem sağolsun verdi kırmadı beni.
Hayatımda ilk defa motora binmiştim cbf kullanırken asla scotor filan bile kullanışım yoktur.
1. si kalkışlarım çok hızlı oluyo
2. si ise henüz yaşamadım tabi kesin virajlarda napıcam ????
Bu arada Askere ayın 7 si gibi gidicem giderken satıp asker paramı çıkarıcam motordan, kaç günde satılır sizce bu motor ve kaça satılır..
HİÇ Bİ SORUNU YOKTUR BAYANDAN SATIN ALDIM DEVİRMİŞ VE O KIRMIZI ÇİZGİ ÇEKTİĞİM YER KIRILMIŞ OKADAR ONUDA YAPIŞTIRTMIŞ.