apaçilik değildir bence. ekipmansız kullanmak trafiği tehlikeye sokmak kendi hayatını tehlikeye atmak apaçiliktir. yoksa kapalı alanda yapacağın şovun kiğmseye bi apaçiliği olamaz. kapalı alanda istersen motoru.... neyse

kimse karışamaz işte
zararına gelince.
-debriyaja zararlı evet. yokuşta kalkmak da sıyırıyor tamam. lastik yakarken bi tık fazla belki az sıyırıyor ama yokuş çıkarken bi amacın var

lastik yakarken keyfi zarar veriyorsun bunu düşnmek lazım
-motor rüzgarsız ortamda yüksek devirde çalışıyor aşırı ısınıyor yükleniyor. devir yapıyor. bence o devri otobanda yapabilirsin

yine aynı şey. keyfi zarar veriyorsun. ki otobanda yapacağın devir lastik yakmak kadar zarar vermez.
-zincirine dişline yükleniyorsun bi anda debriyaj salıyorsun bi anda gazı kesip tutuyorsun falan. yine kilometre yapraken böyle zarar ver veriyosan

-lastiğe tabi zararlı zaten bizim gibi öyle haybeye hadi lastik aliyim diyemeyen adamlar lastik değiştirecekleri zaman düşünür bu işleri. ben de düşündüm lastik aldığımda yalan yok. sonra arkadaşım tek bi cümle kurdu. saçmalama niye zarar veriyon motoruna dedi. aynen ya skrtet dedim geçtim.
-ha bi de düşük cc ile yapmak var. abi zaten canı gücü cücük kadar motosikletin. yani onun amacı performans veya şov değil ki bi yerden bi yere götürsün ya da ne biliyim kullanmayı öğretsin falan. niye fıstığın üstüne binip kırbacı vuruyonuz? binin bi unicorn un üstüne de çevirin bileğinizi

nacizane görüşüm saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
lastiğe zarar vereceği kesin

zaten aklı olan yeni lastikle yapmaz
garip olan debriyaj kısmı, ve yüksek devir kısmı bunu anlayamadım değil baya karışık geldi. ama tehlikeli ya fren elinden kaçarsa
ayrıca madem yapıcaksın fren elden kaçarsa diye düşünmicen. ya düşersem diye motosiklet sürülmez hocam