1000RR ile Monako yollarında

Arkadaşlar Merhaba,

Türkiye'den kalkıp Monako'ya kadar gitmişken, şehir'de ufak bir tur atalım dedik. Öncelikle şunu söyleyeyim video'da hızlanma, gazlama, viraja hızlı gireyim gibi olaylar yok. Sadece şehirde tur attım, zaten her yerde polis ve kameralar var, youtube'da gazlayan arabaların çoğu zaten polis tarafından durduruluyor, bizzat şahit oldum.

Çok sıcak olduğu için sadece kask taktık, bir kaç resim ve video aşağıda...

LvRUBh_mKqwHiDPGdLekVorzaaQ9t5Xg0El_lX7-pug=w252-h188-p-no

491qkkHQORuI13Dv9G-7p0GBM0_ZM5QDNxzthYkFpZs=w251-h188-p-no

FK5EXI2N85PMFS7HIyMbBD6jJYxV53CicD09r2Uz9vE=w252-h188-p-no

Ub_SZrsz3_P7_P9Htnzn9yhZrpIMl0SaRPmXxRbLUrk=w251-h188-p-no

İlk defa 1000rr ile bu kadar yavaş gidildiğini gördüm :D güzel bir şehirmiş elinize sağlık sizin sayenizde yurt dışı konusunda daha çok bilgileniyoruz.Zevkle takip ediyorum sizi gezileriniz çok güzel.

İlk defa 1000rr ile bu kadar yavaş gidildiğini gördüm :D güzel bir şehirmiş elinize sağlık sizin sayenizde yurt dışı konusunda daha çok bilgileniyoruz.Zevkle takip ediyorum sizi gezileriniz çok güzel.

Evet bende bu gezide ki en yavaş sürüşü orada yapmıştım, cepte para kalmadığı için ceza yemek istemedik :)

Ne güzel şehir ne güzel yol ne güzel trafik istanbul trafiğinde savaş var:pr:

Gezmediğiniz yer kaldı mı avrupa'da :) Maşallahınız var.

Teşekkür ederim, elimden geldiğince gezmeye çalışıyorum.

monaco gp çok güzel olmuş :D

Teşekkürler...

Ne güzel şehir ne güzel yol ne güzel trafik istanbul trafiğinde savaş var:pr:

Şehir çok güzel evet, çok zenginler, arabalar felan şahane ama trafik Monako'da büyük dert aslında. Biz sabah saatlerinde tur attığımız için böyle sakin, yoksa arabalar ilerleyemiyor küçücük şehirde. Tabii şöyle bir şey var ki belkide dünyada en lüks trafik burada, bazen ışıklarda bekleyen arabaların toplam değeri 5-6 milyon euro olabiliyor...

süper, bidahakine ben de geleceğim Burak.
Adamların 250 ile geçtiği yerden 50 ile gitmen çok iyi olmuş :)

ne güzel memleket yaa adamların motosiklet için özel park yerleri var cadde üzerinde.
bu arada hocam 15bin devirlik makinede 3bin devirde vites atıyon, hararet yapacak hayvan :)

ne güzel memleket yaa adamların motosiklet için özel park yerleri var cadde üzerinde.
bu arada hocam 15bin devirlik makinede 3bin devirde vites atıyon, hararet yapacak hayvan :)

Full system akrapovic olunca sessiz gitmesi için o vites artışı, road-legal değil bu egzozlar ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar