- Konu Yazar
Rkadaşlar 250 ninjamı satıp artık daha büyük bir motor almak istiyorum. Hayalim olan R6 yı almaya biraz daha yaklaşmak istiyorum artık
ninjadan sonra direk R6 ya geçmek istemedim çünkü arasında gerçekten yüksek beygir farkı var ve zor olur benim için. Ayrıca 0 almak istedigimden o kadar da param yok
r:
r:
Konuya gelirsek maksimum 23-24bin lira civarlarında alınacak 500-700cc arası bir motor önerisi olan var mı? Beklentilerim satarken zorluk çıkarmaması, görüntüsünün güzel olması (boyuma uygun olması 1.87yim) ve değer kaybının olmaması en azından az olması. Benim düşüncelerim er6f(oturuş pozisyonunu sevmiyorum pek ama :/) , ducati monster , mt07. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Kaç km kullandın gibi sorular olacaktır kesinlikle
10 bin km kullandım ve eğitimler alıyorum.
Konuya gelirsek maksimum 23-24bin lira civarlarında alınacak 500-700cc arası bir motor önerisi olan var mı? Beklentilerim satarken zorluk çıkarmaması, görüntüsünün güzel olması (boyuma uygun olması 1.87yim) ve değer kaybının olmaması en azından az olması. Benim düşüncelerim er6f(oturuş pozisyonunu sevmiyorum pek ama :/) , ducati monster , mt07. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Kaç km kullandın gibi sorular olacaktır kesinlikle