Gidip 250 ccye 10-12000 TL vermek mi onun yerine 500-600 cc almak mı?

Abi, bi kere 12000 liraya hangi 500-600 cc aliyosun? Kacinci el? Nasi bi motor aliyosun? Gunumuzde bu isler cok kumar bu ulkede. Bak kucuk motorun var buyutim Kawa falan diyosun ne guzel al iste bin dertsiz tasasiz. Napicaksin elalemin anasini belledigi bilmemkacinci el, kmsi ne olmus belli degil 500luk motorunu alip ertesi gun servislerde surunmeyi? Cevap yazarken hep kendimden ornek veriyorum ama 150cc kiciboklu cinliyle basladim, adam gibi 700luk japona gecmem 10 senemi aldi.

Gerizekali miyiz biz paramiz ya da sartlari zorlayinca hayalimizdekileri ikinci el 5nci el alma sansimiz yok muydu? Aklini calistir baskan.

250 ccye okadar para vermek gelmiyor ıcımdem açıkçası. Başka modellerıde bakmak sürmek çok fazla ıstemıuorum. Zaten 250cc sınıfı kısıtlı çok seçenek yok ıyı motosiklet olarak.

Motosikleti
Rsv4+D250
Ben hepsini düşünüyordum hatta 3. Eğitim den sonra cbf 1000 le eğitim veriliyor olmalı

O paraya er-5,cbf 500,gsr 600 gibi makinalar alınabilir hattafazlasıyla ama tecrüben nedir onu bilemeyeiz 13-14 e 250 cc almak bence de mantıksız ben bozacam diye de o kadar para yazık yahu:farao:

HOCAM tecruben az ise al bi ikinci el cbr 250 yada ninja 250 bin biraz tecrube et ondan sonra gec 500-600 e bu 250 lik motorlar ikinci eli iyi olan motorlar

yada ileri duzey egitim al
cbf 500 -10 ile 12 bim arasi
er 5 -7000 ile 10000 arasi al ama iyi bir ustaya mutlaka goster nedenmi an gecci 7-8 yasinda olacak 2006 modeli ikisininde ilanlarda var

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------

honda surus okulunda 1500 tl yi buluyor panik frenden tutunda bir cok konuda egitim veriyorlar ne kadar tecrubeli olsak da egitim ustune tecrubenin yerini tutmuyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hondanın 1 ve 2 sini aldım.. Kesinlikle 600 cc için yeterli değil hatta eğitimi de çok kaliteli değil bana göre..

hazir iki egitimi alan birini yakalamisken sorayim dedim hocam.gis akademide surucu kursu egitimi aldim 2 hafta sonrada sinava girip ehliyeti cikarttim.Honda nin 1. egitimine gitsem gereksizmi olur,2. si icin cok mu erken.Motor tecrubem oldukca az

ülkemizdeki genel kanı; 250cc'lik sıfır motor alacağıma 5 kere yatmış, 3 kere boyanmış 2 kerede kilometresi düşürülmüş 600 lük makina alırım daha iyi şeklinde

bu yüzden 250 lik pazarı türkiye'de pek gelişmiş değil
12 bin lira 250 lik motorun hakettiği para mı, hayır. aynı 600 lük makinaların 25 bin lira gibi rakamları haketmediği gibi.

Abi, bi kere 12000 liraya hangi 500-600 cc aliyosun? Kacinci el? Nasi bi motor aliyosun? Gunumuzde bu isler cok kumar bu ulkede. Bak kucuk motorun var buyutim Kawa falan diyosun ne guzel al iste bin dertsiz tasasiz. Napicaksin elalemin anasini belledigi bilmemkacinci el, kmsi ne olmus belli degil 500luk motorunu alip ertesi gun servislerde surunmeyi? Cevap yazarken hep kendimden ornek veriyorum ama 150cc kiciboklu cinliyle basladim, adam gibi 700luk japona gecmem 10 senemi aldi.

Gerizekali miyiz biz paramiz ya da sartlari zorlayinca hayalimizdekileri ikinci el 5nci el alma sansimiz yok muydu? Aklini calistir baskan.

ben 2005 kle500 aldım ne olmuş,gayet'de memnunum.senin gibi düşünenler yüzünden ne yazıkki 30000km geçmiş motorlara çöp gözüyle bakılıyor.sonuçda sıfır alsan sende satacaksın,o zaman seninde motora ne yaptığın belli değil,biraz empati kur...

Evet Yamaha R25 geldiğinde o parayı verip alacağım,gözüm gibi de bakacağım,üstüne para koyup ilerde daha büyük bir motorsiklet alacağım,yani kaliteli markaya bineceğim... Ama sen 12 bin lira verip geçmişini bilmediğin bi 600 lük alacaksın ve bir sürü sıkıntı yaşayacaksın... 2. El piyasasına hiç mi hiç güvenmiyorum,motordan anlıyorum ama içime sinmiyor...

Bir sosyal motorsiklet grubunda bile yoldaş dediğin arkadaşların bile sana ölü motorları satabiliyorsa 0 almak daha mantıklı...

ben 2005 kle500 aldım ne olmuş,gayet'de memnunum.senin gibi düşünenler yüzünden ne yazıkki 30000km geçmiş motorlara çöp gözüyle bakılıyor.sonuçda sıfır alsan sende satacaksın,o zaman seninde motora ne yaptığın belli değil,biraz empati kur...

Bu konularda fazla iyi degilim ama orda nerde yatip kalktigi derken 600luk yaris motorlarini kastettigine eminim. Misal 10-12 arasina cillop gibi kle500 alinir evet. Peki ayni paraya cillop gibi cbr600 alinir mi? Hic sanmiyorum. Konuyu acan arkadas da belliki enduroya yan gozle bile bakmaz.

17.300 km tecrubem var şehir içi kullanıyorum motoru genellikle yazında şehirler arası yol yapıyorum fakat yetmiyor altımdaki motor her ne kadar şehiriçi kullanıyor olsamda. Evet aklımdan geçen ninja 250r pahalı ama en azından alırken geçmişi düşünme derdim olmayacak. Arkadaşında dediği gibi o paraya hangi 500-600 alınırki. Riskli iş.

hazir iki egitimi alan birini yakalamisken sorayim dedim hocam.gis akademide surucu kursu egitimi aldim 2 hafta sonrada sinava girip ehliyeti cikarttim.Honda nin 1. egitimine gitsem gereksizmi olur,2. si icin cok mu erken.Motor tecrubem oldukca az

Ops görmemişim kusura bakmayın.. Kesinlikle 1 e gerek yok 1 motosiklete hiç binmemiş insanlar için.. 2 için en azından 1 ay motosiklet kullanmış olmanızı öneririm.. Direk 1 den gelenler baya zorlandılar grubu da sıkıntıya soktular.. Ancak dediğim gibi pek sevmedim hondanın 2. eğitimini.. En azından kullanamayan insanları 'kusura bakmayın grubu engelliyorsunuz' deyip göndermelilerdi.. Size de denk gelirse can sıkar onlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar