merhaba arkadaşlar sonunda aldığım MZ istediğim kıvama geldi. İlk olarak lastiklerini Michelin marka ile değiştirdim ve korkusuzca yamurda kuru havada biniyorum motoruma, sonrasında hava filtresi, debriyaj balatası, dişli zincir seti, zincir körüğü, koltuk, ön fren tertibatı, sinyaller, arka stop, gidon değiştirdim, egzost, yağ tankı, debriyaj ve fren manetleri, devamında bobin, buji kablosu ve piposu vede silindir ve piston taktım sıfır. geriye sadece boya kaldı. Motorumun rodajını titizlikle yapıyorum ve fabrikadan ilk çıktığı günkü gibi akıyor, boyası da bittikten sonra eski ve yeni hallerini içeren detaylı fotoğrafları sizinle paylaşacağım. Motorumun en ince ayrıntısına kadar en ince ayarına kadar uğraşan Hasbi usta, yedek parça teminini ışık hızıyla temin eden Mustafa abi ve çayımı kahvemi hiç eksik etmeyen oğlu Emre ye teşekkürlerimi borç bilirim. Motorunu toplatmak isteyen veya yedek parça ihtiyacı olan arkadaşlar kafalarında soru işareti olmadan hizmet alabilirler, ben çok memnun kaldım.
*** bu arada çin malı motorlara da bakıyorlar bilginiz olsun ...
İrtibat Bilgileri ;
www.mzparcalari.com
0216 498 80 80
0532 592 33 55
MZ Parçaları - Orjinal sıfır MZ motosiklet yedek parçaları
Ahmet Yesevi Mah, Demokrasi Cad. (Kuzey Yanyol, Gecem Yatakları Yanı) No:75 Sultanbeyli / İstanbul