Motogezi 27

Yine harika bir gezi olmuş , paylaşım için teşekkürler .

Teşekür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------

Gezi ve fotolar gene harika. Severseniz sucuklu yumurta yerine menemene geçin bence

Menemen ara sıra yapıyordum zaten,ama kışa girdik ve domatesler tadlarını yitirdiler
Ama birdahaki sefere olabilir,en hızlı karın doyurma hangisi ise tercihim o yönde:)
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------

valla üstad hayran oldum bi önceki gezide çok güzel di bu da güzel olmuş.yazın ne yaparsınız kim bilir.bu taraflara gelirseniz cesaretlenip peşinize takılırım :queen:

Kısmet bakalım daha kışa yeni girdik:)
Sağolasın:)

PSK

Harikasınız. Kazasız belasız hayatın tadını çıkarmaya, bizlere de iyi örnek olmaya devam etmeniz dileğiyle...

Tekeriniz hertürlü çamurlu yollarda düz bassın... :rendeer:

Helal olsun:Her zamanki gibi güzel bir gezi olmuş.Eline yüreğime sağlık.Sayende gezi yapmış gibi oluyoruz.
Kaskla balık avlama fikri güzel,ne olur ne olmaz... denizden ne çıkacağı belli olurmu? :) :)
Paylaşım için teşekkürler.

Yağmur başlamıştı bende taktım kaskı,pinlock'ta var,mis :),
Sende sağol,bu arada benimde yüreğime sağlık :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Harikasınız. Kazasız belasız hayatın tadını çıkarmaya, bizlere de iyi örnek olmaya devam etmeniz dileğiyle...

Tekeriniz hertürlü çamurlu yollarda düz bassın... :rendeer:

Övgü dolu sözler için teşekkürler:)
Asfalta hayır :bestmt:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

Çok güzel bir gezi tebrikler.

Teşekkürler hocam

yine cok güzel bir gezi olmuş hocam köpekler sıkıtı oldumu acaba merak ettim

Yaz aylarinda da bir gezi duzenleyinde bol katilimli olarak tekarlayalim :)

Şöyle bir kafamda canlandırdımda :cyclopsan

-Senin götüreceğin yolun ...
-B.k'mu vardıda bu adamı takip ediyoruz...
-Motoru daha yeni yıkamıştım :jocolor:

Son düzenleme:
Çok güzel yerler buralar hocam sabah akşam fotoğraflara bakıp yorum yazıyorum :cat: eger o tarafa yolum düşerse muhakkak görmek isterim oraları ... Takipteyim hocam

Son düzenleme:
Motor değil sürenin gücü. Helal olsun.

Hocam senin şu üst başa bayılıyorum. Renk olarakda güzel seçim olmuş. Ne marka ve nereden almıştın? Bende aynısından alacamda..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bir gezi ve güzel bir anlatım olmuş bu güzel paylaşım için tebrikederim devamı gelir inş.

Sabrınıza hayranım , amayinede bu guzel yurdumun suyuna topragına değerdi.Cok guzel bir gezi olmus.Ayrıca aklım sucuklu yumurtada kaldı: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merakla bir sonraki geziyi bekler oldum,eline sağlık yine çok güzel bir gezi raporu.

yine cok güzel bir gezi olmuş hocam köpekler sıkıtı oldumu acaba merak ettim

Sağolasın
Keçilerin başında duruyordu onlar,ilk başta havladılar ama baktılar takan yok :)...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

Motor değil sürenin gücü. Helal olsun.

Hocam senin şu üst başa bayılıyorum. Renk olarakda güzel seçim olmuş. Ne marka ve nereden almıştın? Bende aynısından alacamda..

Ben arkadaşıma yurtdışından getirttim,rüzgar ve yağmur geçirmiyor tam kışlık diyebilirim
İçlikleride çıkarılabilir,üstü 3 kat altı iki kat
akito desert
Teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

Çok güzel yerler buralar hocam sabah akşam fotoğraflara bakıp yorum yazıyorum :cat: eger o tarafa yolum düşerse muhakkak görmek isterim oraları ... Takipteyim hocam

Güzel yerlerdir tavsiye ederim,çevreyi kirletmemek şartı ile :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------

Çok güzel bir gezi ve güzel bir anlatım olmuş bu güzel paylaşım için tebrikederim devamı gelir inş.

Bende teşekkür ederim,inşallah devamı gelir:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

Sabrınıza hayranım , amayinede bu guzel yurdumun suyuna topragına değerdi.Cok guzel bir gezi olmus.Ayrıca aklım sucuklu yumurtada kaldı: )
Evet birazda kendimi test etmiş oldum
Şükürki ne üşüdüm nede ıslandım,şükürki yalnızda değildim,mp3 çaları açıp son ses karanlığın içinde ilerledim durdum
Ama bir türlü bitmedi gitti :)
Teşekkürler...

thb

Tebrikler Yusuf bey. Harika bir gezi yapmışsınız. Bir de bunu fotoğraflayıp bizimle paylaşmışsınız. Teşekkür ederiz.

İzmir İl Temsilcisi
Ciddi emek sarfedilen ve kaliteli bir gezi :)

Elinize emeginize saglık fotograf boyutları bile sayfa yapısına göre uyarlanmış :cat:

Ciddi emek sarfedilen ve kaliteli bir gezi :)

Elinize emeginize saglık fotograf boyutları bile sayfa yapısına göre uyarlanmış :cat:

Fotoları büyük koyduğumda ekranı kaplıyor ve takip etmek zorlaşıyor yorucu oluyor

Böylesi iyiymiş demekki :)teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar