Üç aşağı beş yukarı çinli motorların çoğuna aynı diyebiliriz, burada önemli olan çinlide olsa bilindik markaları tercih etmektir yani parçası bol, servis ağı geniş vs. etkenler göz önünde bulundurulmalıdır. Onun haricinde çinli bir motosiklet almak bir nevi "zar" atmak gibi bişeydir. Milletin öve öve bitiremediği motoru gider alırsın bi bakarsın elinde patlamış ne olduğunu anlamadan kendini o yamyam, vurdumduymaz servislerde yada sanayi köşelerinde saç sakal birbirine karışmış halde bulurusun. Benim şu anki motorum "Yuki 150 Gold fox" 2014 şubat trafiğe çıkışlı yirmibin km'de deyim yerindeyse "maşaallah" tepe tepe kullanıyorum bu vakte kadar hiçbir arızayla karşılaşmadım, ve sürekli uzun yolda kullandım km yüksek olması bu sebeptendir tarzıma göre motoruma eklemeler yaparak bir nevi seyehat motoruna çevirdim. Eğer şehir içi kullanacaksan asla pişman olmazsın pire gibi bi motor gördüğün delikten içeri girer kısacası işini çok kolaylaştırır. Uzun yolda haliyle ciğersiz kalıyor hele birde saatlerce ip gibi manzarasız,virajsız, bi yolda gidiyorsan baygınlık verir o anlarda motoru yükseltmek geçer hep aklından hele benim gbi seyehati seven biriysen. Virajlarda çinli bir motosiklete göre oldukca iyidir çok tatlı girip çıkıyor bazen abartıp fazla yattığımda arka tekeri yanımda gördüğüm olmuştur

Araziye gelecek olursak üzerindeki döküm jantlara rağmen çıkamadığı dağ bayır kalmamıştır; Not: tipine aldanıp arazi motoru sanmayın kesinlikle değildir ama ben arazidede korkusuzca kullanıyorum Allaha şükür bi sorunda yaşamadım.Bütün b unların yanında eksikleri nelerdir diye soracak olursan bazı mühendislik hataları vardır örneğin yağmurda çamurda kullanıyorsan üstün başın çamur çaylak olacaktır,aynalar son derece yetersizdir, gidon 1,76 boyunda bi adama göre alçaktır kambur olabilirisin

extradan üzerine takacağın hiçbirşey yoktur bayiden ne aldıysan odur, koruma demiri,topcase demiri,yan çanta demirleri, tur camı, elcik koruma,kartel koruma bu gibi şeylerin hepsini ben kendi imkanlarımla,deneme yanılmayla eklemişimdir bu bakımdanda can sıkıcı bi durumu vardır genel itibari ile benim için önemli olan yolda bırakmaması ve arıza çıkartmaması bu sebepten dolayı diğer kusurlarını hep sineye çekmişimdir. Benim bu motor hakkında görüşlerim şimdilik bu kadardır aslında yazağım çok şey var ama yeterince uzattım zaten. Kazasız belasız sürüşler....