Ankara - İstanbul arası motor taşıma

F54

ben geçen hafta kütahya dan aldım motor giderken çok yağmur vardı donumuza kadar ıslandık dönüşte hava kuru du ve gazlayarak geldik yeni motor yeni heyecan :)
yol 300 km almaya da motorla gittik

Ben 2 sene önce Ocak ayında Manisa'dan Ankara'ya otobüsle getirmeyi planlamıştım ama otobüs firmaları sorumluluk kabul etmiyorlar, yani devrilirse çizilirse biz bir şey yapamayız demişlerdi. Ben de sıkı sıkı giyindim -2 derecede Ankara'ya kadar geldim. Havalar halen güzel üstelik otoban'dan gideceksin, kar yağmadığı sürece binip götürmek en mantıklısı. Karar senin tabii ;)

1 battaniye iki polar ve bir sürü balonlu naylon aldım. Sürülür tabi ki bende sürerim ama yorulmak istemiyorum oturarak gitmek varken, ama tabi ki yaz olsa basar gelirdim. Soğuk bana dokunuyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------

Beyler şu an otobüsteyim motorcuk aşağıda travegoların bagajı epey büyük rahat aldı metro turizme bindirdim. Ben ve motora 150tl verdim . Aşti çıkışında cep te durup aldılar .

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
şimdiden hayırlı uğurlu olsun kardeş...

Edit - otobüsteymişsiniz zaten, mesajınızı farketmedim. Hayırlı uğurlu olsun motosikletiniz.

Merhabalar
Bizzat yaşayamadım ama arkadaşın bahsettiği gibi ilk alındığında lastikler mumlu mu ne oluyormuş ve gitmesi baya bir km yapıyormuş.Ayrıca motorun üzerindeki lastikler hep tırt diyorlar.
Bilg.
Sayg.

1 battaniye iki polar ve bir sürü balonlu naylon aldım. Sürülür tabi ki bende sürerim ama yorulmak istemiyorum oturarak gitmek varken, ama tabi ki yaz olsa basar gelirdim. Soğuk bana dokunuyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------

Beyler şu an otobüsteyim motorcuk aşağıda travegoların bagajı epey büyük rahat aldı metro turizme bindirdim. Ben ve motora 150tl verdim . Aşti çıkışında cep te durup aldılar .
:mrgreen:

çok heyecanlanmıştım ben .. uyuyamamıştım 10 saatlik yolculuk yapmıştım motorumla beraber, altta her tıkırtıda kulağım oradaydı,acaba devrilir mi,ipler kopar mı korkusuyla ve her molada muavine bagajı açtırıp kontrol etmiştim .

E her yolculuğun bir sonu vardır, yolculuk bitti, muavinle indirmiştik motoru :mrgreen: Adamcağızla helalleşmeyi unutmadım ben,sende unutma :mrgreen:

beyler motoru getirdim sağsalim, indirdik bindirdik eleman biraz özürlüydü, iş yapmaktan kaçtı ancak sıkıntısız getirdim. Şasenin yanına dikey koyduk, üstüne battaniye örttüm onun üstünede naylon baloncuk serdim hiç bişi olmadı kancalı iple de tekerden şaseye bağladım. otobanda zaten sarsıntı pek yok sıkıntısız geldi. Gelgelelim bugüne motoru aldım bindim dün dolaştım, bugün eve çıkardım çıkartırken ışıklar açık unutmuşum bir ara evde çalıştırayım dedim akü gücü azalmış aldığım elemanda 3 aydir binmemiş, akü zayıfladı motor çalışmıyor. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar