Merhaba, öncelikle 4 mevsim mont diye satılanlar kışın üşütür yazın pişiriro yüzden kışın kışlık mont yazın da yazlık hava geçiren mont alınmalıdır mevsim geçişlerindede kışlık montun içliği çıkarılarak yada yazlık montun içine termal içlikler giyilerek kullanılır yani bir taşla 4 kuş vuramazsın. Alırsanda diğer alanlar gibi pişman olma ihtimalin %99,99
Benim alıpta kullanamadığım boşa para verdiğim eşyalar:
-plastik dizlik 2 adet
-sırt ve bel koruma
-korumalı kışlık motor pantolonu
En çok kullandığım eşyalar:
-yazlık mont
-deri mont
-yazlık deri eldiven
-kışlık deri eldiven
-iki adet termal yelek ve kollu boyunlu içlik
-boyun için cold killers
-kot pantolon ve içine termal içlik ve dizlerime içe takılan knox dizlik
-yağmurluk üst ve alt
Bu arada siz oyak renault da msnz?ufak bir değişiklik ile yine yollardayız. satıp alma arasında geçen süre : 24 saat
[url]http://i.hizliresim.com/XDyo1D.jpg[/url]
Merhaba, öncelikle 4 mevsim mont diye satılanlar kışın üşütür yazın pişiriro yüzden kışın kışlık mont yazın da yazlık hava geçiren mont alınmalıdır mevsim geçişlerindede kışlık montun içliği çıkarılarak yada yazlık montun içine termal içlikler giyilerek kullanılır yani bir taşla 4 kuş vuramazsın. Alırsanda diğer alanlar gibi pişman olma ihtimalin %99,99
Benim alıpta kullanamadığım boşa para verdiğim eşyalar:
-plastik dizlik 2 adet
-sırt ve bel koruma
-korumalı kışlık motor pantolonu
En çok kullandığım eşyalar:
-yazlık mont
-deri mont
-yazlık deri eldiven
-kışlık deri eldiven
-iki adet termal yelek ve kollu boyunlu içlik
-boyun için cold killers
-kot pantolon ve içine termal içlik ve dizlerime içe takılan knox dizlik
-yağmurluk üst ve alt
Ikiz motorlar, adas motorcular yani.djtim ; renaulttaki benimki değil. ama yabancını da değil. arkadaşımın. şansa bakın ki onunda adı akınama ben değilim.
aynen , daha önce bir araba forumundan tanışıyoruz. aynı model arabamız vardı. onlarda aynı renktibu rastlantı nereye kadar gidecek bakalım
Ohoo bayagi ortak yon cikti, ben de modelcilikle uzin sure ugrastim, gectigimiz sene herseyi sattimaynen , daha önce bir araba forumundan tanışıyoruz. aynı model arabamız vardı. onlarda aynı renktibu rastlantı nereye kadar gidecek bakalım
Evet berkut benim wolf tu. Ayrildim artik ordan. Djtim , hobiler iyidir. Umarim yerine baska biseyler koymussundur.
Merhaba, 3-5bin arası scooter bakıyorum 2.el. Sym fiddle 2 almayı düşünüodum.1 tane vardı sahibinden de kaçırdık. 1 tane 2008 Piaggio Carnaby 200 var, ona ne dersiniz, veya 5600 liraya city gripli 2011 honda pcx var. bursada 2. el bu motorları satan bi yerler yok mu acaba.başka scooter öneriniz var mı bursada 2. el bu modeller veya bunlar gibi ? şehirdışından almak istemiyorum, bursadan bulsak iyi olacaken az 125 cc olmalı bir de. malum kilo 95 ::facepalm::