Yamaha Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Teşekkür ettim motorun var mi bilmiyorum yoksa da umarım en kısa zamanda istediğine kavusursun: )

Bunlarda sislerin ve sinyallerin gündüz fotoları en kısa zamanda sislerin gece aydınlatmasını da ekleye cem,

Ayrıca beğenmeniz çooook hoşuma gitti darısı başınıza.
Ama şunu çok net söyleyebilirim, sadece sisler bile olsa gece aydınlatma konusunda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
Dün gece saat 23.30 sularında kadıköy'ye gittim geldim sisler ve far aydınlatması sayesinde araçlar daha rahat yol verdikleri gözümden kaçmadı.

rHropf.jpg

e459lA.jpg

1TVxsc.jpg

0M9wKi.jpg

Pnkpog.jpg

qrIxIf.jpg

Son düzenleme:
Anladım, bir de gözüme egsoz çarptı, o mivv mi? Bir de şöyle 15~20 saniye bir video var mı motorun sesini duyabilmek amacıyla.

Olur inşallah en ķısa zamanda,ama söyle bir bilgi vereyim egzost tırt sadece görüntü.
Asıl sesi yapan altakki 800TL yaptırdığım katalitik konvektör iptali ve son susturucu.
Size şöyle anlatayım varex egzost sesi veriyor.

Yamaha Turkiye'ye Diversion F'in ABS'lisini getirmeyi düşünüyor musunuz 2015'te diye sormuştum, cevabı aşağıda:

"Merhaba ,
Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
XJ6 Diversion F modelimizin için 2015 yılında ABS'siz modeli ülkemizde satışa sunulacaktır.
Saygılarımızla,
Yamaha Motor Türkiye"

Yamaha Turkiye'ye Diversion F'in ABS'lisini getirmeyi düşünüyor musunuz 2015'te diye sormuştum, cevabı aşağıda:

"Merhaba ,
Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
XJ6 Diversion F modelimizin için 2015 yılında ABS'siz modeli ülkemizde satışa sunulacaktır.
Saygılarımızla,
Yamaha Motor Türkiye"

Acaba satılmayacağını filan mı düşünüyorlar? :-/ Bana ABS'li modeli getirmemeleri çok tuhaf geliyor. Böyle şahane bir motorun bu devirde kullanıcıya zorla ABS'siz modelinin satılmaya çalışılması hiç makul gelmiyor maalesef. Bir sebebi olmalı...

Walla aklim almiyor, ciddi fark eder bence satisi. Bir nevi 6-7 daha koy fazer 8 al diyorlar sanirim... Ama o segmentte su an en guzel makine diversion bence, guc, silindir hersey yerinde...

Arkadaşlar merhaba adım Erkan ,

Kısmetse kısa süre içinde aranıza katılacağım RACE BLUE DİVERSİON F arayışındayım. Sıfırını bulamadım bayiilerde.Temiz ikinci el de arayıştayım.
Eğer bilen duyan arkadaş varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim.
Bir de dikkatimi sahibinden ilanları çekiyor 2.ele sıfırdan fazla fiyat isteyen arkadaşlar satabiliyorlar mı acaba gerçekten :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
onlar piyasayı yüksek tutmak için konulmuş fake ilanlar. gerçek fiyatlar saatler içinde alıcısını buluyor zaten.

Motosikleti
cf dual 230/honda crf 300
benim aklımda esasen mt07 vardı, lakin amacımın şehirlerarası gidip, kendimi yollara atmak olduğunu göz önünde bulundurunca aklıma diversion f modeli geldi. umarım, aranıza katılacağım yeni yılda :)

Walla aklim almiyor, ciddi fark eder bence satisi. Bir nevi 6-7 daha koy fazer 8 al diyorlar sanirim... Ama o segmentte su an en guzel makine diversion bence, guc, silindir hersey yerinde...

Diversion güzeldir,Fazer 8 de güzeldir,
Ama fazer 8,800 lük olduğu için 1000cc vergi dilimine girer.
Artı fazer8 çift farlı xenon gibi işlem yapılmak istenirse 2 kat maliyet çıkar.
Lastikleri arka 180 liktir bu da lastik değiştirme maliyetini artırır.

absli olmadığından sıfır diversion planımı iptal ediyorum. kafama yatan bir motosiklet bulana kadar naked xj6ma binmeye devam edeceğim. 2015ten umutluydum abs konusunda ama yamaha gene yaptı yapacağını

absli olmadığından sıfır diversion planımı iptal ediyorum. kafama yatan bir motosiklet bulana kadar naked xj6ma binmeye devam edeceğim. 2015ten umutluydum abs konusunda ama yamaha gene yaptı yapacağını

Maalesef Yamaha'nin yaptiginin bir mantigi yok. O sınıf için şahane bir makine yap, ama ABS'liyi getirmem de getirmem diye diret. Hoş ABS'sizini bile arasaniz bulamiyorsunuz ya... İddia eidyorum Diversion F ABS'Li getirse, CBR650F tam patlar... Ama bunu biz düşünüyoruz, Yamaha Turkiye'deki abilerin vardir herhalde bir bildikleri:)

Bu arada, Almanya'da sadece ABS'li model, İngiltere'de de sadece ABS'siz model satiliyor. Var bir mantıkları ama???

Son düzenleme:
bu videodan sonra dahada asık oldum ama uygun bir fiata temiz naked ini bulamadim :S

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=zNS2mlViVHo

CBR 250 R mı satıp, XJ 6 naked veya diversion sıfır olarak alma planları içindeyim fakat bir tane bayide görmek ve almak için yok. Bayilerde üstüne mart başına kadar gelmez gel sana mt 7 verelim demiyorlar mı... İnsanı mecbur bırakmaya çalışıyorlar..

Bu motor bu devirde nasıl olurda abs siz gelir anlamak güç. Birde uzun zamandır xj6 da tasarım değişikliği yapılmadı, güncelleme konusunda bilgisi olan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar