Bebeler Sahilde :)

Merhabalar,
Sizin dilinizde tabiri caizse cıbır 125 ve yzf 125 ile bir dolaşma yaşadık.
Konum ; istanbul/Sancaktepe - Sarıyer/Gümüşdereköyü
Amaç ; Kız arkadaşımı okula bırakmaktı o esnada dün kocaeliden ziyaretime gelen arkadaşlarımla turtlamaktı :)

belki kiminin gözünde bizim cıbır ss olamasa da benim gözümde o bir tek boynuzlu AT :)))

fırsattan ziyade geleceğin yunus polisi kız arkadaşımla da geleceği dönük bir fotoğraflar çekelim dedik :)

H87uz6c.jpg

zQuP4kF.jpg

CAywP1c.jpg

dcDiXUn.jpg

ZyXSBkK.jpg

hj4nvoS.jpg

Tşkler :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Egzozu takmışsınız . Nasıl sesinden memnun oldunuz mu ? Örnek ses için video isteriz . :cherry:

Egzozu takmışsınız . Nasıl sesinden memnun oldunuz mu ? Örnek ses için video isteriz . :cherry:

Merhabalar, Egzozu taktırdim evet memnunmusunuz diye cevaplayacak olursak pek bir şey değişmedi :) çünkü ben kaynak olmasın diye egzoz borusunda ki susturucuyu söktürmedim yarın bugün satarken sıkıntı çıkarmasınlar :) onu söksem baya fark edecekti ama şimdi susturucusuz haldeyken, biraz daha iyi ve tok ses veriyor. deydimi 100 TL ye tabiki de deydi. beni kesti açıkcası :)

Egzozu takmıssın usta hayırlı olsun :)
Yalnız 5. fotografta (arkadan cekılmıs) dikkatımı cektıde egzoz sanki çok dışa bakıyor ? Aralardan gecerken sorun olmuyormu ?

Birde kız arkadaşınızla olan fotografa bayıldım :)

motorcu kız arkadaş he ?..
hayat size güzel hocam allah tamamını erdirsin :)

Turuncu kasa CBR bir başka güzel. Bayılıyorum o kasaya Fotoğraflarda çok güzel :)

Egzoz montajı yanlış olabilir bencede dışa bakıyor;)
birde 125lik motorlara lastik dışında para harcamayin ben yandım siz yanmayin 7-8bin km sonra sıkılıp degistirceksiniz.
not: şahsi fikrim
bebeler sahilde abi'ler şile'de rivada:)

Son düzenleme:
Ben de bugün sarıyerdeydim sizi tanımıyordum ama iki motoru gördüm ls2 siyah camlı kasktan hatırladım :) sahilde durduktan sonra çıkıyordunuz 4-5 civarı sanırsam :)

Motor tutkunu motoru ve motorcu bir sevgili..Hayat size güzel hocam Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Egzozu takmıssın usta hayırlı olsun :)
Yalnız 5. fotografta (arkadan cekılmıs) dikkatımı cektıde egzoz sanki çok dışa bakıyor ? Aralardan gecerken sorun olmuyormu ?

Birde kız arkadaşınızla olan fotografa bayıldım :)

Çok teşekkürler, egzoz gerçekten montajında -10 verilecek kadar kötü yapıldı :( ama şöyle bir şey var ki ben aralardan geçmiyorum trafikte bekliyorum :)))

motorcu kız arkadaş he ?..
hayat size güzel hocam allah tamamını erdirsin :)

Aslında sonradan olan bir şeydi, ikimizinde hayaliydi şükür ki oldu :) Amin :)

Turuncu kasa CBR bir başka güzel. Bayılıyorum o kasaya Fotoğraflarda çok güzel :)

Kesinlikle, bu renge aşğıyım diyebilirim :) Teşekkürler :)

Egzoz montajı yanlış olabilir bencede dışa bakıyor;)
birde 125lik motorlara lastik dışında para harcamayin ben yandım siz yanmayin 7-8bin km sonra sıkılıp degistirceksiniz.
not: şahsi fikrim
bebeler sahilde abi'ler şile'de rivada:)

Kesinlikle haklısınız yakında satacağım, bu sebeple dahada masraf edeceğimi sanmıyorum :)

Ben de bugün sarıyerdeydim sizi tanımıyordum ama iki motoru gördüm ls2 siyah camlı kasktan hatırladım :) sahilde durduktan sonra çıkıyordunuz 4-5 civarı sanırsam :)

Evet kız arkadaşım yukarda gümüşdere köyünde Mado da bir çay içelim dedik o sıra yukarı çıkarmıştık motorları, keşke bir selam verseydiniz biz çok sıcak kanlı insanlarız :)

Motor tutkunu motoru ve motorcu bir sevgili..Hayat size güzel hocam Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Allah razı olsun, herşeyimiz uyuşuyor bizim Ruh ikiziyiz Maşallah :)

Toplu olarak herkese çok teşekkürler arkadaşlar, yorumlarınızı görmek beni çok mutlu etti
Saygılar :)

Bizde buluştuk bugün hava çok güzeldi.İzmir'e bekleriz atilla..

2015 cbr 125r çıkmayacak 150r modeli çıkacak e hayliyle,bizim motorun piyasası yaza düşer gibime geliyor ve çoğu kişide buna istinaden satmayı planlıyor. bende işimi riske atmadan aldığım paraya da olsa satıp, ya cbr 150 sıfır alırım yada 250 r ikinci el alırım planımda şimdilik bunlar var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar