bende yeni branda aldım internetten adama motur ve modeli söyledim ama L beden uygundur dedi ve yolladı... ama branda büyük oluyor rüzgardan sağı solu açılıyor küçültme imkanı varmıdır bu brandaları?
küçültme imkanı yok maalesef, aldığın yere git.Ben size motorun model markayı söyledim,L uydundur dediniz ancak büyük geldi de, değiştir,değiştirmezse değiştirt.
ben brandayı hiç yıkamadım. bi tek lastiklere değen yerleri kirli kalıyor içerden. dışı zaten sürekli leş gibi

yağmur güneş. bu yüzden otoparkımın üstünü kapattırıyorum.
Maalesef öğrenci evindeyim,garaj yok ama motoru park edebildiğim kapalı bir alanım mevcut. Tavandan da toz toprak dökülüyor , hele de rüzgarlı bir havaysa içeri toz doluyor. Motoru dışarı park etsem daha az batar,tozlanır ama dışarıda bırakamam,malum hırsızlar

tesekkür ederim.
yıkamak istiyorsanız sadece çeşme hortumuyla su tutun aksi halde bırandanın yapısı zaten çok çabuk bozulmakta sizde ekstra ömründen çalmış olacaksınız.şu 30-50-60 tl satılan tüm brandalar adam gibi neredeyse 6 ay işlev görüyor
Ben 60 tl ye almıştım.Kapalı alanda bırakıyorum üzeri brandalı ama yine de toz dökülüyor sanırım tavandan biryerlerden,rüzgar getiriyorda olabilir,bıraktığım kapalı alan sıkıntılı maalesef. Öğrenci olunca,haliyle öğrenci evindeyim ve park edebildiğim kapalı alana park etmek varken dışarı park etmiyorum.Dışarda daha az toz olur branda o derece..
Dediğiniz gibi yıkayayım , en mantıklısı öyle olacak .
Branda yıkama konusunda yardımcı olamıcam ama şu bir gerçekki sadece brandayla korumak bence yanlış brandanızın altında eski nevresim takımlarınız varsa ki muhakkak vardır onunla birlikte kullanmanızı tavsiye ederim hem çift katlı bir koruma elde ederken yağmurlu havalardada iç aksamın nemlenmesini engeller

kedilerde branda alrına girdiginde nevresim üstünde uyurlar selen tüylenmez veya motorun pati darbelerinden uZak kalır
Çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığınız için. Artık dediğiniz gibi eski nevresimlerden kullanacağım.
Verilen cevaplar için çok tesekkürler