iki tekerin her türlüsü aşktır benim için...

Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam hepinizden affola...aslında amacım aylardır hayalini kurduğum yamaha wr 125x motor almaktı paranın %80 gibi bir kısmını da toplamıştım.Fakat ani gelişen bi olayla bi arkadaşımızın sağlık sorunu sebebiyle parayı kullanma zorunluluğu hissettim kendimde.eminim ki herkezde aynı şeyi yapar...

Evet motor alamamıştım ama bi şekilde bu olayı telafi edip kendimi mutlu etmeliydim (teselli gibi bişey yani), düşündüm taşındım ve bisiklet almaya karar verdim:)Yaşadığım şehir yani Çanakkale bisiklet için tam bir biçilmiş kaftan diyebiliriz..epey bi araştırmadan sonrada sipariş verip bisikletime de bugün itibariyle kavuştum diyebiliriz.

buyrun bunlarda fotoları:

NOT:Tabi motor hayalim hala devam ediyor sadece 1 yıl daha erteledim..şimdilik ybr 125 le devam ediyorum taş gibi maşallah gavur:p

Hayırlı olsun. Bisiklet çok başka bir zevktir, tadını çıkarmaya bakın.

Hayırlı olsun, detay veririmisiniz lütfen resimdeki nedir? sorunsuz ve elbette en ucuza temin edilecek DAĞ bisikleti hangisidir? ( almadan evvel detaylı araştırmışsınızdır diye soruyorum, bazen bende biriktirip, bi bisiklet edinsemmi diye düşünüyorum)

Hayırlı olsun, detay veririmisiniz lütfen resimdeki nedir? sorunsuz ve elbette en ucuza temin edilecek DAĞ bisikleti hangisidir? ( almadan evvel detaylı araştırmışsınızdır diye soruyorum, bazen bende biriktirip, bi bisiklet edinsemmi diye düşünüyorum)
teşekkür ederim..şöyle kabadan bi detay vermek gerekirse carraro crs 620 mtb alüminyum kadro bir model.araştırmalarım sonucunda bütçem dahilinde alabileceğimin en iyisi buydu..özellikleri üstünde mat kaplama var. 26 jant 24 vites. ön arka disk fren vs..

Hayırlısı olsun hocam, yaptığınız çok güzel bir davranış tebrikler...
Ayrıca çizim mi yapıyorsunuz :bounce:

teşekkür ederim..şöyle kabadan bi detay vermek gerekirse carraro crs 620 mtb alüminyum kadro bir model.araştırmalarım sonucunda bütçem dahilinde alabileceğimin en iyisi buydu..özellikleri üstünde mat kaplama var. 26 jant 24 vites. ön arka disk fren vs..

Cevap için teşekkür ederim, sanırım alüminyum kadro olması hafiflik, sonuc olarak sürüşte daha az yorulma demek, olsa gerek..

Öncelikle çok iyi yapmışsınız hayırlı olsun :)
Çanakkalede yiğenimiz öğrenci o yüzden çok sık giderim ve hep orda da söylerim bu şehir tam bisikletlik :)
Bisikletinizde iyi bir seçim olmuş.İyi günlerde kullanın.

2 teker hakikaten aşktır :)

Bu da benim düldül :)

Dostum KRON veya Carraro diye ara,
Fiyat+Performansı en iyi markalar.

Kron XC 250 , biraz dolandım nette, fena değil gibi, siyah/sarı diskli yakışır, kısmet bakalım artık.

Virüs zaten vardı/ 25 sene evvel Welser marka göbekten fren, Alaman yapısı püskeletim var idi:salut: herkes Pinokyo derdi, Pinokyo diyenler ile kavga dahi etmiştim, onun adı Welser idi:salut:

Şaka ile karışık, motor hoş güzel serde enduro/cross tutkusu var ama, hep motor kuweti ile yağ bağlamaya başladık gibi, biraz aksiyon gereng.

O kadar sigaranın üstüne bisiklet zorlar. Kalp krizsiz sürüşler dilerim.

Hevesimi baltaladýn, evvela koþu bandýnda az kondüsyon tutayým , sonra bakarýz püskülete.

Yazıyı okuyunca yazmadan duramadim. Koşu bandında lap lap kosmak iyi degildir dizlere cok yuk biner, uygun ayakkabi ve esofmanla acik havada kosmak daha iyidir hatta cok daha iyidir. saygilar :king:

paketler ya yok dostum atmaya el değmedi:)merette hep evdeyken bitiyor nedense

Son düzenleme:
Yazıyı okuyunca yazmadan duramadim. Koşu bandında lap lap kosmak iyi degildir dizlere cok yuk biner, uygun ayakkabi ve esofmanla acik havada kosmak daha iyidir hatta cok daha iyidir. saygilar :king:

Koşu bandı hevesimde baltalandı, bu yaştan sonra ek fantaziye gereng olmadığı anlaşılmıştır, karar mtocross/enduro akar..::gazla::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar