hoşgeldiniz. kazasız belasız sürüşler![]()
Hoş geldiniz
Eklenmeye calisiyorum diyince baskalarida grup ariyorum katilmak icin sanmisda o anlamda dememistim son zamanlarda motosiklet kullanan kadinlar baya artiyor onceden erkeklere ozgu bir alet gibiydi ki hala bazi erkekler tarafindan tepki goruyo bu erkek isidir size uygun degil yakismiyor tarzinda oyuzden bende bu sekilde bende burdayim demek istemistim sadece umarim dahada eklenenler olur herneyse hosbuldum![]()
Etkinligi neden bekliyorsun gecen hava cok guzeldi riva yolunda bir suru motosikletli bazilari yalniz bazilari kalabalik durani gideni plajin otaraflara gelenler filan cok vardi selam ver kaynamayi dene
Daha önce düşünmemiştim bunu deneyebilirim belki :queen:
kadınların sıkıntısı motosikletin "erkek işi(!)" oluşu; biz genç beylerin de sıkıntısı motosikletin "şeytan iş" oluşusize erkek işi falan diyolar da bizi de aman motor mu kullanıyon ölürsün diyolar
rakı içen öldü de su içen ölmedi mi?
Haklisin buarada avatardaki sen misin o kask fircasini yurt disi dan mi getirttin yoksa Turkiyede var mi ?bide sormusken istanbul ve bursada magazalara bot soruyorum duz siyah garip botlar cikariyorlar surekli racing botu istedigimi soyledim hosuma gidiyorlar hem ama Turkiyeye gelmiyor dedi kucuk numaralar istanbulda bitane yerde buldum oda 37 mi 38 neyddi galiba 36 getirtiriz dediler sozde numara aldilar kac kere sordum yok buraya konu acmayi dusunuyorum gordunux mu hic bsyan racing motor botu ?baya aradim
O siteden alisveris filan yapmadim hic bende o fircadan bi iki kiside gormustum sadece Bursadayken guzel duruyor evet sagol buarada cevapladigin icinebayden alışveriş hiç yapmadıysanız yapmadan önce bi araştırın mesela ilgili başlıkta koyduğum linkteki bot gümrük vergisine dahil olduğu için izleyeceğiniz prosedür biraz farklı. büyük mağazalar getirtir siz ürünü seçin ayak numaranızı belirleyin -ki küçük büyük olursa değiştirmekle uğraşmayın. us numaralar eu numaralara göre tam tutar- siparişinizi verin.
kask fırçasımohawk diye geçiyor kask fırçası diyince düştüğüm zaman yolları temizler gibi bişe geldi aklıma :queen:
izmirde iki kişide var diğeri de benim ekürim zatenebay den aldık ikimiz de. bizden başka farklı ufak plastik siyah bi modelini bi gs500 kullanıcısnda gördüm. ama bendekinden hiç kimsede karşılaşmadım. çok güzel dikkat çekiyor
görünebilirlik önemli
Motor delisinde gormuştum sanırım sizi motosiklet ve ehliyet hakkında konular acıyorsunuz![]()
rüzgarın melekleri, hahahahahah. o grupta arkadaşım var, 600cc motoru ile 80 i geçtiğini görmedim. heralde rüzgar çarpıyor kendisini, heralde o yüzden gazlamıyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bayan olduğunu konuya girince gördüm..
Yuh dedim..Adam motoru almış direk konuya girmiş...
Bayanlara eklenmeye çalışıyor ... :queen: Cesarete bak dedim... :queen:
Bayan olduğunu konuya girince gördüm..
Yuh dedim..Adam motoru almış direk konuya girmiş...
Bayanlara eklenmeye çalışıyor ... :queen: Cesarete bak dedim... :queen:
Hoş geldiniz kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Hoşgeldin Debryj.