bence Müslüman olrak Rabbimin,haram ve yasak kıldığı ve kötü olarak belirttiği şeylere karşı mücadele veren herkes mücahittir,müchitlik sadece Rabbim için meydanda silahla savşmak deildir,kısaca amacı sadece maaşı olmayıp gece gündüz uyuşturucu,fuhuş,hırsızlıkla mücadele eden Müslüman bi poliste mücahittir,tabiki bunu sadece para için yapmıyorsa,manidardır ancak işin ucunda maaşı olmasa tek vakit namaz kıldırmayacak imamlar tanıyorum,ve arkalarında saf tutmamaya çalışıyorum,elimden geldiğince
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
ayrıca kazanın ne şekilde meydana geldiğini bilmiyoruz,o yüzden şu suçlu bu değil gibi yorumlardan kaçınmak ve kimsenin hakkına girmemek gerek diye düşünüyorum,böyle bi olay başıma geldi,ve haberlerde çıktım,gzetelerde neler yazıldı neler hakkımda,olay sadece ters yöne girmiş bi araca çarpmamdı,ama neredeyse ben suçlu çıktım,tabi kanunen bu imkansız çünkü ters yolda ilerlemeye çalışan bi araca çarptım,ama o asılsızca yazan çizen,konuşan herkese hakkımı helal etmiyorum