arkadaşlar kışında motor kullanıyorum kışlık eldiven tavsiyeniz

arkadaşlar yazdan beri motor kullanıyorum yazlık eldivenle bugün istanbulun yağmuru ve soğuk havasında kullanamayacağımı anladım, tüm ekipmanlarım var kışlık olarak ama tek eldivende sıkıntı çekiyorum bunun için bana önerebileceğiniz yağmurdan ve soğuktan korumayı minimum düşürecek bir eldiven istiyorum şimdiden teşekkürler.

dane goretex kullanıyorum cokda memnunum ama bıraz pahalı 300 - 350 tl gıbı bır fıyatı var. kışlık eldıvenler kalın oldugu ıcın almadan önce dene cunku yazlığı cıkartıp onu gıyınce bir garip oluyor gazı falan hıssetmıyorsun gıbı oluyor.

bende arıyorum ama yeni başladığım için eldiven takınca hissedemiyorum debriyajı gazı.. bu nedenle yazlık bir korumalı eldiven almaya karar verdim..

alışıyorsun diyorlar 1 2 gün gerçi bendeki scoter olduğu için fazla zorluk çekmem

SAkIN parani boşa harcama. Cok denedim cok eldiven aldim, ruzgar yagmur soguk derken kirali gelse ellerin Üşüyor. Çözüm kuryelerin kullandigi ellerin icine sokulan aparatlar var. Her motora uyuyor hatta ben CBF1000 e de taktim. Kesinlekle tavsiye ederim hatta icine sarma oxfort elcik isitma takarsan ellerini mangala tutuyor gibi hissediyorsun.

Outdoor dükkanlardan, yün veya suni termal polartec incecik ara kat eldiven al.

Gidip elinde ince arakat eldivenlerinle deneyerek :
1- Korumaları çok iyi
2- Su geçirmeyen, bi eldiven al.
(Nefes alırsa sürekli kuru kalır, almazsa terledikçe ıslanır. Molada bloğa koyup kurutursun, fark bu :))

Bütün mevzu çözülecek

(Dane goretex eldiven + polartec iç astar eldiven kullanıyorum, tavsiye edilir)

Son düzenleme:
Scoyco MC17 kullanıyorum, bir göz atın derim.
Haftasonu aynisindan aldim. Gidon hassasiyeti, yumusak kumasi ve konforu super. Guvenlik acisindan korumalari da var. Fiyati da oldukca uygun. Ancak bu sabah yagmurda yarim saate yakin bir kullanimda son 10 dk ellerim usudu. Yagmur inceden yagiyordu ve su gecirmedi. Aksamuzeri ise herhalde hava daha iyiydi usumedim. Yani elleri simsicak tutmadigini ama kismen soguga korudugunu soyleyebilirim. Fiyat performans diye bakacak olursak cok iyi.

elleriniz eldivene rağmen üşüyorsa eldivenin içine parmaksız yün eldivenlerden giyin üşümezsiniz eldiven parmaksız olduğu için his kaybı'da yaşamazsınız

Ben yağmurlu havalarda eldiveni giymeden önce içine doktor eldiveni giyiyorum. Su geçirmediği için sıkıntı olmuyor.

parmaklarınızda üşümez üsüse benim parmakların aralık ve şubat ayında üşürdü

SAkIN parani boşa harcama. Cok denedim cok eldiven aldim, ruzgar yagmur soguk derken kirali gelse ellerin Üşüyor. Çözüm kuryelerin kullandigi ellerin icine sokulan aparatlar var. Her motora uyuyor hatta ben CBF1000 e de taktim. Kesinlekle tavsiye ederim hatta icine sarma oxfort elcik isitma takarsan ellerini mangala tutuyor gibi hissediyorsun.

Ben de bu ürünlerden tavsiye ederim hatta benim motorda şu anda var oldukça memnunum.Hatta içine yarım eldiven giyiyorum onda bile gayet sıcak tutuyor.
Artı motorun elektrik aksamını korur.Dışarıdan insanlar çok fazla kurcalayamazlar.
Sakın kuryeciler takıyor diye dert etme kimisinin böyle takıntıları var çünkü.Sen hiç kışın elcik korumasız kurye gördün mü?Hayır.
Onlar hepimizden daha çok biliyorlar buna inan hangi yağmurluk hangi bot ayakkabı dizlik bu konunun bilir kişisilerdir.
Hiç bir eldiven dışına poşet geçirmediğiniz takdirde su geçirmez değildir.Hava giriyorsa su da girer.
belli bir süre sonra hepsi su geçirmeye başlıyacaktr.
Dekotlonda 36 TL civarında kayakçı eldivenleri var oldukça sıcak tutuyor.

Ben de bu ürünlerden tavsiye ederim hatta benim motorda şu anda var oldukça memnunum.Hatta içine yarım eldiven giyiyorum onda bile gayet sıcak tutuyor.
Artı motorun elektrik aksamını korur.Dışarıdan insanlar çok fazla kurcalayamazlar.
Sakın kuryeciler takıyor diye dert etme kimisinin böyle takıntıları var çünkü.Sen hiç kışın elcik korumasız kurye gördün mü?Hayır.
Onlar hepimizden daha çok biliyorlar buna inan hangi yağmurluk hangi bot ayakkabı dizlik bu konunun bilir kişisilerdir.
Hiç bir eldiven dışına poşet geçirmediğiniz takdirde su geçirmez değildir.Hava giriyorsa su da girer.
belli bir süre sonra hepsi su geçirmeye başlıyacaktr.
Dekotlonda 36 TL civarında kayakçı eldivenleri var oldukça sıcak tutuyor.

mehmet hocam kış sporları eldivenleri o rüzgarda pek işe yaramıyor su geçirmez olmasından dolayı rüzgar da geçirmiyor fakat soğuk konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. çünkü soğuk 70 80 den sonra geçiyor. ha dağda elimi kara gömeyim o soğuk elime geçmiyor ama motosiklette geçiyor nasıl oluyoor ben de anlamış değilim :)

Eldivenler bu sabah epey soguk olmasina ragmen pek fazla usutmedi. Demek ki yagmuru yiyip islaninca uzerine ruzgarla usutmus.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar