Arkadaşlar Merhaba, aranıza yeni katıldım. 2 hafta önce bir tanıdığımdan 2014 Cbr 250 R aldım. Çokta memnunum. İlk motorum oldu scooter tecrübem var fakat vitesli olarak pek yoktu. Motor camiasıyla ilgili çok yardımsever olduklarını sık sık duyuyordum fakat 2 gün önce kendim bunu anladım.
Velasılkelam başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. İstanbul Göktürk'te oturuyorum. Ev yolunda motorla gelirken her 4,5 saniyede bir motordan tak tuk sesler duyuyordum. Benzincide durduğumda arka çamurluğumun lastiğe sürtmekte olduğunu gördüm. Herhalde vidası düştü yarın bakarım diyip eve devam etmeye karar verdim. Biraz daha devam ettim o sırada kenarda bir cbr 250 daha ve birde enduro bir bmw gördüm. Yanından geçerken şöyle bir göz atınca motorun zincir bakımını yapan birini gördüm. Dayanamadım yanına gittim. 19-20 yaşlarında bir genç arkadaşımız vardı motorun yanında tanıştık. Tahminimce 19-20 diyorum ama konuşma cümleler 25-26 yaşında gibi oldukça bilgili biriydi. Motordaki problemi anlatınca hemen takım çantasıyla çamurluğa girişip önce söküp kırık olup olmadığına sonra da tekrar monte edip yerine bir vida ayarladı arkadaş. O an ne kadar motorla ilgilendiysek ne adını ne nerde oturduğunu sordum arkadaşın. turkish yada turkey motorcycles adlı bir ekipte olduğunu söyledi fakat başka bir şey hatırlamıyorum. vedalaştık ama o arkadaşı sonradan bulamadım. Teşekkür etmeye de fırsatım olmadı. Bunu görüyorsa ya da tanıyan varsa sağol arkadaşım yardımların için.
4 Teker bedeni 2 teker ruhunu taşır !