Bursada 2.el motorsiklet satan yerler varmı ?

Arkadaşlar merhaba sorum basit ehliyeti alıp işe girene kadar peder beye motor almayı kabullendirdik.Beşyolda bir yer var dedi babam ama sizlerede sormak istedim bursada 2.el motorsiklet satan mümkünse varsa taksitle satan bir dükkan varmı ? Böyle bir dükkan aramamdaki tek sebep taksitle almak maddi durumum pek iyi değil bi hatam olduysa affola iyi akşamlar :)

Çok yok sanırım, ben Moto16'nın sattığını biliyorum fakat orada da aradığınız motosikleti bulabileceğinizi sanmam.
En iyisi ikinci el sitelerinden bulmak bu dönemde.

Çok yok sanırım, ben Moto16'nın sattığını biliyorum fakat orada da aradığınız motosikleti bulabileceğinizi sanmam.
En iyisi ikinci el sitelerinden bulmak bu dönemde.

Aslında bir dünya motosiklet var ama taksit imkanı yok sorun orada bu moto16nın adresi falan varmıdır yönlendirirseniz çok memnun olurum bi şansımı denemek isterim

Acemler metrosundan İzmir istikametine doğru 100-200 metre gittikten sonra sağda küçük bir yol var Hürriyet tarafına doğru. Oraya sapar sapmaz solda göreceksiniz.

Moto limit var dostum. Sahibindende limit moto yaz ilanlarda görürsün

Kocaman Motor.
Küçük sanayide.
Yanlız düşük cc 2. El pek görmedim. Genelde 2. El olarak yüksek cc enduro vs satılıyor yinede bakmakta fayda var.
Belki ufak cc de satılıyordur , benim gözümden kaçmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar