Ankara'daki 3 Bajaj servislerinden 2. bakım (5000km bakımı) için aldığım bilgiler:
1)06 motor(Selim Şahinbaş olarak geçiyor Bajaj sitesinde, ulus tarafında demir sokakta)
70 tl, 10-50 Mondial Yağ kullanıyorlarmış(bajaj'ın yağı daha gelmemiş) Kendi yağımızı getirEMİyormuşuz. (
Mondial Yağ ne yahu?!?! ). Yağ filtresi ellerinde var mı sormayı unuttum(buraya bizzat gittim).
2) 4.44 motor (bahçeli tarafında, 4. caddede)
"eeee,100 tl" olarak fiyat verildi. Eni 10-50(eni italyan markası, eski agip) ya da castrol 10-50 seçebiliyorsunuz, 10-40 olmaz mı dedim, "firmanın (Bajaj'ın )önerdiği 10-50 , onun için 10 -50" dedi. Belki sohbet muhabbetle 10-40 koydurulabilir , bilemiyorum. Ben ilk bakımı buraya yaptırmıştım, motorun soğumasını bekledikten sonra motoru aşağıya alıp 15 dakkada yağ-filtre değiştirip zinciri bile yağlamadan teslim etmişti,tamam benim de acelem vardı ama yetişmeyecekse sonraki gün gelebileceğimi söylemiştim, biraz da ben acele ettirmiş oldum yan. Yağ filtresinin ellerinde var olduğu söylendi.
3)Moto Rpm (Sancak Mahallesi)
"100 tl civarı" olarak fiyat verildi. italyan eni 10-40 ve 10-50 yağ kullandıklarını ve hangisini isterseniz konulabileceğini söyledi telefonda görüştüğüm arkadaş. Konuşması gayet düzgün ve ilgiliydi("konuşmasından nasıl çıkardın bunu" derseniz öyle geldi bana işte) Yağ filtresinin ellerinde var olduğu söylendi.
Ben 3 numarayı deneyeceğim hafta sonu. Bu arada Eni 15-50 tam sentetik yağı da ilk bakımda(ağustos ortası)kullanmıştı 4.44 motor. Hiç bir şikayetim olmadı o yağ konusunda, yaz için gayet güzeldi, memnudum.
2800.km'de ben motul 5100 10-40(yarı sentetik) koydum yağ filtresini de değiştirerek, açıkçası ahım şahım bir fark hissetmemiştim, daha 5 aylık motorcuyum, çok da anlamıyorum tabiki

Yine kış ayları için 1040 koydurucam ve 2500 km sonra motul 5100 10-40 ile değiştiricem.
Bunlara ek olarak ebay'den sipariş ettiğim 3inç bi-xenon angel-devil eye far geçen hafta(çinden 15 günde falan) geldi, kendi sitesinden aldığım loobman zincir yağlayıcı sistem ise 8 günde(ingiltereden) geldi. Spy 5000m alarm zaten 5 aydır takılmayı bekliyor

. usb şarj için alet ve stopun çakarlı yanması için ara ekipmanların gelmesini bekliyorum. Servisten sonra çok iş bekliyor beni, kablolar Kablolar... Nasıl çıkıcam bakalım bu işlerin içinden

Tüm hepsi geldiğinde toplu foto çekip koyucam buraya.