125cc en iyi tip yzf125di
250cc en iyi tip r25 olur
adamlar tipe önem veriyor.
Tipe de önem veriyor ve bence motora da önem veriyor cbr 250'den daha hızlı seri ve güçlü olduğunu okumuştum çat pat ingilizcem ile yabancı bir forumdan
İnazumada çift silindir ama sanırım o kadar atak değil gerçi racing durum farklı olabilir.
Benzin deposu plastik bu arada. Bilginize.
Yani bu avantaj mı dezavantaj mı?Bilmediğim için soruyorum.Mesela sizin cbrın plastik değil sanırım size bir yararı var mı?
Mantıklı kardeşimDaha hafif olması avantaj. Değişimi, onarımı daha kolay olacağı da bir gerçek.
Ama ben metali tercih ederim. Daha sağlammış hissi veriyor bana.
cbr daha güçlü yzfden. arkadaşımda var 139da devir kesiciye giriyor cbr 125r 145 de hala hızlanıyordu
yzf daha hızlı kalıyor, biraz ustalık birşey tabiki.
ama arada 3-5km olduğundan ben olsam yzf alırdım ama 125cc ye o kadar para vermeem
yamaha biraz pahalı. benim 5,500 e aldığım motor orda 8,000 tl
buradan sonuç çıkarabiliriz ki R25 En az 15,500 TL Olacak![]()
Siz dediniz diye demiyorum ama tüme yakın cbr kullanıcıları 3-4 bin TL var diyor, Hayır açın bakın 1600 TL fiyat farkı var yani. He ne olur ben ss kullanacağım dersen, şekline bayıldıysan o farkı verir alırsın. Onun dışında cbr yzf gücünü karşılaştırmayacağım tabiki de. Sonuçta 125 cc'de ne kadar fark olabilir ama, cbr 125'te 145de hala hızlanması oynanmış bir şeyleri olduğunu düşünüyorum, çünkü maksimumum hızı 145 olamaz o makinanın. İyi forumlar...