Hobilerimizi Anlatalım

evet Benim Hobim Ve ek Gelir Kaynagım Bu Kuşlar :) Yerim bunLarı :) sizde hobilerinizi anlatın..

rmL92M.jpg
[/url][/IMG]

l0Y1Ob.jpg
[/url][/IMG]

6lRnNP.jpg
[/url][/IMG]

W62YqY.jpg
[/url][/IMG]

PY3M19.jpg
[/url][/IMG]

MPYJ1g.jpg
[/url][/IMG]

l0Y1QJ.jpg
[/url][/IMG]

XDW4lk.jpg
[/url][/IMG]

Bende Bu İşlerle Ugrasmak istiyorm Ama Bilgim Yok Diyorsanız Her Konuda Yardımcı olurum Ve Son Olarak Eklemek İstiyorum Emeklerin Karşılıgı :)

rmL9p3.jpg
[/url][/IMG]

AfyonLu Dan Sevgilerle ...

afyonlu size birsey sorucam bende 2 tane muhabbet kusu var bunlar 6 aydir bende yumurtlamiyo es olarak almistik sizce neden :D

12PdRG.jpg

Benimde hobim diecast ve diecast modifiyesi gerçi bir süre ara verdim ancak yine devam edeceğim ölçekleri: 1/24 :cat:

afyonlu size birsey sorucam bende 2 tane muhabbet kusu var bunlar 6 aydir bende yumurtlamiyo es olarak almistik sizce neden :D

yavruyken aldıysanız onların en az 7-8 ayık olmasaı lazım. belki aldıgınız kişi sizi kandırmış olabilir onlar eş degilde 2 ayrı kuş eş diye size satmıştır. eşleştirecekseniz kafesten hiç çıkarmayacaksınız ve onlarıı boş oda veya depo gibi rahatsız olmayacakları yerde kendi hallerine bırakmanız lazım ve bin türlü sebeb olabilir.

ben ozellikle istedim es olsun die adamda burunlarindaki rengi gosterdi ikiside farkliydi bende tamam dedim aldim subatin 20 sinde almiatim hala tik yok :D

ben ozellikle istedim es olsun die adamda burunlarindaki rengi gosterdi ikiside farkliydi bende tamam dedim aldim subatin 20 sinde almiatim hala tik yok :D

erkekler burunlarında siyahlık olur dişilerin ise sarı tonda olur bu cinsiyet ayrımında kullanılır. eş oldgunu kanıtlamaz dogrudur biri dişi biri erkek tir ama onlarda insanlar gibi anlaşamayınca olmuyo veyada senin erkekte bi sorun var :D

biri otekine gore baya kalipli duruyor ve durmadan kapisiyolar birbirlerine yem.bile yedirmiyolar gerzekler :D

biri otekine gore baya kalipli duruyor ve durmadan kapisiyolar birbirlerine yem.bile yedirmiyolar gerzekler :D

git sana o kuşu satan insan müsvettesinin kafasına çarp o kuşları. bence ayır onları ya sat yada degiştir vebaline girme diye tavsiye ederim. onlardan eş olmaz

hay onun ben tesekkur ederim 1 2 ay daha kalsinlar olmazsa birseyler yapmaya calisirim :S

Bende eskiden güvercin beslerdim seksene yakın vardı onlarla yatıp kalkardim çok zevkliydi özlüyorum

Snowboard. Tam bir bela. İnsan bir kere bulaşınca kopamıyor da, bu açıdan aslında motosiklet tutkusu gibi.

Hissettirdikleri de aynı şekilde, denemeyen birine anlatmak çok zor :)

Havalar soğumaya başladığı anda tüm finansal hesaplarını dağa gitmeye göre yapmaya başlıyor insan :)

Buyrun birkaç kesit :cat:

Son düzenleme:
@Cash allah bağışlasn tel de hayırlı olsun :) ispinozlara benim de ilgim kaymaya başladı. Balkonda Salma yapsam üretim nasıl olur. Daha önce ben d süs tavuğu Sülün tavus kuşu besledm.kuluçka makinesi felan da yapmıştık atıl kaldı gitti. Sadece 3 kanarya kaldı :/ onları da balkonda besliyorum maalesef. İspinoz nasıl olur acaba Salmada?

Benim eskiler :/

bunlar da benim eskiler :/

Son düzenleme:
Sa beyler kolay gelsin hobilerim arasinda tenis golf yapmak var.

cin mali motora binmeyin bende sym wolf var super otobanda gazliyom yak motoru zingirzingirdak

@Cash allah bağışlasn tel de hayırlı olsun :) ispinozlara benim de ilgim kaymaya başladı. Balkonda Salma yapsam üretim nasıl olur. Daha önce ben d süs tavuğu Sülün tavus kuşu besledm.kuluçka makinesi felan da yapmıştık atıl kaldı gitti. Sadece 3 kanarya kaldı :/ onları da balkonda besliyorum maalesef. İspinoz nasıl olur acaba Salmada?
[url]http://i.hizliresim.com/LYPndV.jpg[/url]
Benim eskiler :/

[url]http://i.hizliresim.com/EzlggZ.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/rmL36m.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/7VmqaL.jpg[/url]
bunlar da benim eskiler :/

balkona salma yapsan olur yazın verim alırsın ama kışın tek bir yavru dahi alamazsın.

Fotoğraf koymayı bilmiyorum

1 kıllı kızım köpük ( golden ama normal golden değil o bir manyak )
2.mavi ejderham vn 800 'm <3
3.Aralıksız idman yapsam saatlerce bıkmam rekorum 4.5 saat BOKS <3

Hobilerimden biri fitness tabi seksi vücudumun fotoğraflarını buraya atarsam rencide olursunuz :p :queen: birde if yu heed! Von şaat or van oportuntiy. 12 yil Tupac 10 yil eazy-e 8 yil eminem dinledim ingilizcem zehir gibidir. Şaka bir yana bu muhabet kuşu bendede var her firsatta ısırıyo kafesin karsisina oturunca cak cak cak caaaak diye yırtınıyo kuşun isi gucu bana ipnelik yapmak :queen: zerre sevmiyorum bu muhabbet kuşlarını. :)

Bu da benim son derece yakışıklı son derece haşin bi o kadarda pis kokan köpüşüm fotoğraf işini yavaş öğrenicem :king:

Serbest dalış (kış aylarında yapamıyorum )
bütün canlılar ve doğayı seviyorum
En büyük hobim tamirat tadilat
Motosiklet aşığıyım, ailemin rızasını aldım ama şimdide motosiklet alamıyorum : (((

Not: yakın buldum paylaştım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar