2-3 ay önce sıfır gv almaya gittim daha önceden eski modellerini görmüştüm, km göstergesi,butonlar,far plastiği çok kalitesiz geldi içime sinmediğinden vazgeçmiştim.
Selam arkadaşlar ...
Artes hyosungdan fiyatı dolayısı ile vaz gecen cok arkadaş var özellikle şu son fiyat uygulamasından dolayı..
Sende kalitesinin fiyata oranla yetersizliğinden vazgeçmişsin ..
Peki araştırmaların sonucu hangi motora yada markaya yöneldin bizimle de paylaşır mısın lütfen ...
Örneğin ben araştırmalarım sonucu Enduro konforu ve özellikleri olan su soğutmalı 24 Hp 8500rpm lik çift silindir 6 VİTES li ınazuma GW 250 modeline bir çok sebepten dolayı yönelmeye iyiden iyiye başladım ayrıca..
Şunu söylemeliyim elimden 2006dan beri 4 adet 250cc çin ve kore malı cruiser geçti..
PEKİ SEN HANGİ MODELİ ÖNERİYORSUN ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
.
.
.
.
.
.
.
.
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bu arada şunu hatırlatmak istiyorum..
Kaza videolarını izleyin ve korkun .. Korku kişiyi emniyet tedbirlerini artırması noktasında tetikliyor
Korumasız mont giyerek AKCİĞER hastalığına..
Kasksız gezerek sinüsde kronik rahatsızlıklarına ,ciltte tahriş ve baş ağrılarına..
Dizliksiz sürerek romatizma ve benzeri rahatsızlıklara..
Eldivensiz gaz vererek eklem rahatsızlıklarına ..
TÜM bu saydıklarım olmadan da ÖLÜME DAVETİYE ÇIKARIYORUZ..
Sürmek sizi her daim MuTlu etsin !!! SEVDİKLERİN İÇİN KORUMA EKİPMANLARINI KULLAN !