- Konu Yazar
Arkadaşlar günaydın yardımınıza ihtiyacim var çok acil. Sıcağı sıcağına yazıyorum saat 06.20 de işe gitmek için uyandıgımda giriş kat olan evimizin kapısını açık buldum hala şokeyim, dibime kadar hırsız girmiş duymamışım. Acemi biri sanırım cüzdanımdaki 80 tl gitmiş cüzdanımı yerde buldum bide annemin ceplik olarak kullandıgı içinde para bulunur diye onu yere atmış. Fakat portmantoda duran motosiklet ceketimin içindeki anahtar ve alarm butonu yok. Araba anahtarı yerine yanlışlıkla almış olabilir, cunku araba anahtarı odamda duruyor ve dokunulmamış. Arka bahçede pimapenden yapılı bir garajda duruyor ve garajın kapı anahtarı duruyor. Motorun varlığından haberi yoktur çalanın sanırım ama ben motoru garajdan çıkaramıyorum yedek anahtarımla çunku alarm çok kötü ötüyor. Napabilirim bu butondan başka bulsam işe yarar mı yada elektrikçimi çağırmalıyım? Motorun kontak anahtarını değiştirmek için ustaya götürmek istiyorumda yardımcı olursanız sevinirim.
Alarm butonu dediğim şeyin aynısı bu aşağıda motorun anahtarının ucuna baglı olan kare buton soldaki ucu açılabilen..

Alarm butonu dediğim şeyin aynısı bu aşağıda motorun anahtarının ucuna baglı olan kare buton soldaki ucu açılabilen..

Son düzenleme: