Bu montu kullnanan varmı?

arkadaşlar aliexpresten alttaki monttan alacağım tr de 320 tl aliexprete 160 tl ye geliyor daha önce farklı birçok alışveriş yaptım siteden..

boyum 190 kilom 95.. sitedeki hesaba göre xxxl almam gerekiyor.. tr satıcıyı aradım size xl tam olur dedi.. karar vermedim.. varmı monttan kullanan?

http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-racer-Brand-motorcycle-racing-PU-leather-jackets-with-5-pcs-protection-Direct/1592586584.html

Bende düşünüyorum bu montu ama alan birisiyle konuşmadan almak istemiyorum

alanlar geridönüşlere hep memnuniyet yazmışlar hem aliexpreste hem sahibinden de.. fiyat yarıyarıya oynuyor.. tr adam xl al dedi bana sanırım çinlilerin ölçü kavramı farklı

3 gün sonra üstündeki sözde deri olan naylon pul pul atmaya başlayacak, 1 - 2 ay içindede mont giyilmez hale gelecek.
Çakma mal - çakma deri değeri pazarda 20 liradan fazla etmez.

O puanlar ürüne verilen puanlar değil satıcıya verilen puanlar.

vinnex çakma deri kumaştır montlarda kullanılan türevleri çok uyduruk olmadıkça pul pul olmaz kolay kolay adam zaten oraya sahte deri diye yazmış bu fiyatlara orjinal deri almayı kimse beklemiyor..

kaldı ki tr de yapılan yorumlar http://www.sahibinden.com/iceberg33WQQdXQQ8482746WQQpXQQdisplayuser burada okuyabilirsiniz

3 gün sonra üstündeki sözde deri olan naylon pul pul atmaya başlayacak, 1 - 2 ay içindede mont giyilmez hale gelecek.
Çakma mal - çakma deri değeri pazarda 20 liradan fazla etmez.

O puanlar ürüne verilen puanlar değil satıcıya verilen puanlar.

Ülkemizde olsa bunu 499.99 tlye satarlar 20 liraya varsa hemen alalım pul pul dökülmesi bir süre sonra olabilir ne kadar ekmek o kadar köfte hemde Dainesymiş :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
çinlilerin ölçüleri farklı bizlerden çok daha ufak oldukları için aliexpresste ne diyorsa onu söyle dostum sen

1 en fazla 2 ay içinde o montun yerinde yeller eser heleki yağmurda felan giyecekseniz vay haline.daha 1 ay önce 270 satıyordu .Baktı satılıyor çakmaya başlamış artık helal olsun akıllı satıcı :)

Son düzenleme:
arkadaşlar çinlilerde japonlarda göbek yok. bunu hesap etmiyorlar ona göre dikkat edin. bu arada montubende düşünüyorum

arkadaşım canını değeri varsa git bir cordura textil mont al derim
işte bizim millet böyle sırf şekli için gider naylon mont alır:pr:
kardeş allah korusun kaza esnasında asfalta değdiği ilk anda paramparça olur gider sürtünmeye dayanıklı bir malzeme değil.normal günlük giydiğin monttan farkı yok.mont parçalanacağı için korumalarının da bir esprisi olmayacaktır.:pale:
benden dost tavsiyesi
ölmeyi bayılmak zanneden arkadaşlara duyrulur

xxl sipariş verdim.. gelsin göreceğiz kalitesini vs ama aliexpresten dünyanın 4 bir tarafına satışı ver montun binlerce satılmış

Tavsiye etmiyorum. İlla dderi olsun diyorsan başka modellere bak. ucuz mal almayın hele böylesi önemli yerde kullanılacaksa.

Sahibinden.com üzerinde orijinal Dainese diye satan bile var bunu. Hatta mesaj attım getireyim dene bende aynısından kullanıyorum revzilladan falan getirttim diyor. 700 lira fiyat çekmiş arkadaş :D

montu bilmem ama aliexpresten alınan giysiler genelde tahmininden küçük olur, mümkün olduğukça büyük beden iste bence

arkdaşlar mont geldi oldukça kaliteli sadece fermuarı kötü geldi bana ama oda değişir.. gerçekten beklediğimin çok ötesinde kaliteli tavsiye ederim.. korumlarıda oldukça iyi rahatsız etmiyorlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar