ya ben kimse ile aşık maşık atmam. bana cevap verene bende cevap veririm. nezaketen cevap verdiyse nezaketen cevap veririm, yok kaşınıyorsa da kaşırım.
Güzel kardeşim tamam hepimiz anladık senin için en ideal olan Hayabusa. Tamamda sana ideal olan herkese ideal olacak anlamına gelmiyor. Konuyu bu kadar dallandırıp budaklandırmaya gerek yok ki.
Yok kaşırım yok nezaketen cevap veririm... Birincisi bu dediğini herkese açık sahibi olmadığın bir forumda HAK olarak göremezsin. Görüyorsan zaten bir sıkıntın var demektir bence bunun üzerine biraz düşün. Sırf adam senin motorunun kendisine uymadığını söylediği için bu kadar tepki göstermen normal değil. Diyeceksin ki "adam hakaret vari konuşuyor" tamam da sen baştan linea alan akılsızdır demeye getirdin. Bak seninki de hakaret oldu....
Madem Hayabusa ile mutlusun sen dalgana bak, ben SUV ile mutlu olayım, öbürü ferrari ile mutlu olsun, beriki linea ile. Başkasının neye binmeyi tercih ettiği zaten esenin mevzun değil. dimi aslan parçası? yok herkes Hayabusa kullansın diğer markalara kimse bakmasın diyorsan ya herkese Hayabusa hediye edeceksin, ya hayabusa kampyası yapılması için ön ayak olacaksın firma ile konusup yada diğer markaların fabrikalarının kapanmasını sağlayacaksın yasaklatacaksın böylece herkes senin sevdiğini sevmek zorunda kalacak.
Bak arkadaşım ZEVKLER ve RENKLER TARTIŞILMAZ ! bu kadar basit...
ÖNEMLİ NOT: Bir konu açılıyorsa herkes gelir kendi fikrini beyan eder kimsede sen niye fikir beyan ediyorsun diyemez. ama hepinizin ki kötü benimki şahane bir fikir beyanı değildir
hadi Allah selamet versin