Aşağıdakilerden Hangisi Süper Sport " Değildir " ?

Aşağıdakilerden Hangisi Süper Sport " Değildir " ?

• Yamaha YZF R6

Oy: 2 1.7%
  • Yamaha YZF R1

Oy: 4 3.4%
  • Suzuki GSX-R 600

Oy: 1 0.9%
  • Suzuki GSX-R 1000

Oy: 3 2.6%
  • Honda CBR 600 RR

Oy: 1 0.9%
  • Honda CBR 1000 RR

Oy: 5 4.3%
  • Kawasaki ZX 6R

Oy: 2 1.7%
  • Kawasaki ZX 10R

Oy: 3 2.6%
  • Honda CBR 125

Oy: 95 81.9%

• Kullanılan toplam oy
    116
  • Anket kapatılmış .
benim bindiğim sandığım sanane ki, seni ne ilgilendiriyor sana bi halt laf anlatılmaz bin kişi söylemiş dolu bilgi farklı konularda hepsindede bildiğini okuyan cahil adamın tekisin ve gerçekten komiksin laf anlatmaya çalışmak hata..

genç kardeşim senin şahsına bi lafımız yok burda motorlar üzerinde konuşuyoruz, bana hakaret etmeni gerektirecek bir durumda yok, fikrime katılmazsın olur biter, sana yakışmıyor bu şekilde konuşmak

genç kardeşim senin şahsına bi lafımız yok burda motorlar üzerinde konuşuyoruz, bana hakaret etmeni gerektirecek bir durumda yok, fikrime katılmazsın olur biter, sana yakışmıyor bu şekilde konuşmak

celikat isimli üyeye cevap olarak alıntı yaptım ben üstüne neden alınıyorsun ki aynı kişimisiniz siz? Genç olabilirim ama mantıklıyım diye düşünüyorum, sığ görüşlü değilimdir sığ görüşüde olanıda sevmem..

celikat isimli üyeye cevap olarak alıntı yaptım ben üstüne neden alınıyorsun ki aynı kişimisiniz siz? Genç olabilirim ama mantıklıyım diye düşünüyorum, sığ görüşlü değilimdir sığ görüşüde olanıda sevmem..

bende sığ görüşlü değilimdir. anlaşırız yani, sıkıntı yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

Motosiklet'ss olması için oturuş pozisyonu mu kistas alınıyor

kıstaslardan birisi diyelim biz ona. ondan sonra rake açısı ve trail mesafesinden girer, şaşi yapısı ve amortisörlerden çıkarızda çok uzar mevzu :D

ben alıntına dikkat etmedim, sen kim olursa olsun o şekilde konuşma bence, hem beyefendiliğini bozmamış olursun hemde birisi çıkıp hakaret davası açsa haklı bile olsan haksız konuma düşersin daha çok üzülürsün sonunda, konu motor zaten sen değilsin beraber tartışalım masaya yatıralım sorun yok

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero X Pulse 200
konuyu kim açtıysa çok sağlam kafa bulmuş ya. 4 sayfada yorum yazılmış :queen: neden böyle şeyler yapıyoruz :sunny: bide cbr 125 koymuş en sona ya :)

hehehe tabı tabı bekle bak neler olacak benıde gorsun tam olacak hehehe

Cbr 125'le tüp taşıyan gördüm ben ne yalan söylim.Bir yzf 125r'le taşıyan görmedim ama Cbr ss değildir gidonu yüksek tasarımı commuter biraz giydirilmiş o kadar.Motorun ss olduğunu belirleyen oturuş pozisyonudur.Bugün bakın pist motorcularına antremanlarda çoğu yzf r125 kullanır.Kenan Sofoğlu'da kullanıyor.Hiç cbr kullananı görmedim uygun değil çünkü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:16 ----------

benim bindiğim sandığım sanane ki, seni ne ilgilendiriyor sana bi halt laf anlatılmaz bin kişi söylemiş dolu bilgi farklı konularda hepsindede bildiğini okuyan cahil adamın tekisin ve gerçekten komiksin laf anlatmaya çalışmak hata..

Evet haklısınız sonuna kadar ama size yapılmasını istemediğinizi de kimseye yapmayın.Cbr kullanıcıları sürekli yzf r125'i kötüler yok çok para yok gitmiyor.Sizin motorunuzda gitmiyor Yzf r125'in 10.000tl olduğu yerde cbr a 7000 tl fazladır özelliklere ve tasarıma bakalırsa.Çoğu yzf kullanan arkadaşım bundan muzderip.Bunu kişisel almayım ama hepiniz böylesiniz.Sizler insanların motorlarını eleştiriyorsunuz size en ufak bir eleştiride kızıyorsunuz.

aynen katılıyorum ve ninja 250 yide ekliyorum, yamahanın 125 cc si gayet SS, hyosung GT 250 R gayet ss ama şu saydıklarımız değil, ha dersen ki SS değil ama gayet kaliteli konforlu motorlar ona sonuna kadar katılırım GT 250 R hariç

Takıldım kaldım buraya ? Lütfen biraz açar mısınız ? Orta da o kadar çook örnek var iken.. ?

Supersport dediğin en az 300hp olacak.

img_1702-1-jpg.186

OdY0WQ.png

tartışmayı biraz daha alevlendirelim ; bütün sayfaları okudum; bazıları yabancı forumlardan bahsetmiş, aha aşağıda yabancı forumdan bir örnek

http://www.motorcycle.com/manufacturer/sportbike-reviews.html

sayfanın biraz aşağısına inin

"find a new suportbike" kısmında arayın bakalım hangi motorlar var hangileri yok ?

anketteki tüm motorlar var sadece bir tanesi yok. çok ilginç

biraz daha araştırma yaptım,aha link

http://www.motorcycle-usa.com/Forums/82/1/Thread/SO-YOU-WANNA-GET-A-SPORTBIKE-.aspx

aha bir paragraf mesela

OK, SO WHAT BIKE IS GOOD FOR A BEGINNER?
The best rule of thumb for a starter bike is this: Two or fewer cylinders, 750cc or less. Any bike that follows those guidelines will be an excellent starter bike. But perhaps a list would be more helpful. The most common beginner sportbikes are, in no particular order: Ninja 250, Ninja 500, GS500, Ninja 650, SV650. There are others, but these are by farthe easiest to find and the most reliable. Each bike has its pros and cons, so do some research and find out what fits foryou and your budget.

adam direk 750 cc den bahsetmiş ve çift silindir demiş.

Son düzenleme:
buna benzer bir soruyu yabancı bir forumda sordum. link vermiyim belki yasaktır,isteyene özel mesajla gönderebilirim. bakalım gavurlar ne diyor bu işe ? çünkü türk marka bir motosikletimiz yok, motosikletleri icat eden adamlar zaten onlar. biz sadece kullanıyoruz ama burda atıp tutuyoruz. bakalım asıl icatçıları bu işe ne diyor?

hyosung gt 250 r hala üretiliyor mu acaba ya? 2006 senesinde çıkmıştı ilk olarak. hala üretiliyorsa bu da bir başarı öyküsüdür yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar