- Konu Yazar
Öncelikle iyi forumlar, geçen gün benzin almak için petrol ofisine girdim. Pompayı pat küt sert bir şekilde depoya sokuyorlar. Dolum bittikten sonra direkt çekiyorlar. Ciddiyim bazen bir çay bardağı benzin akıyor motora. Geçen gün pompacı yine bayağı bir damlattı depoya ve yan grenajlardan falan aktı. Dedim peçeteniz var mı acaba silmek için. (Kendim silecektim). Fakat anlamadım bir anda bez aldı kenardan (kirli bir bez) sildi motoru bezi fırlattı bir kenara. Neden böyle bir tavır yaptı anlamadım. Bende karşılığını verecektim fakat, hadi dedim kim bilir ne derdi var kimler sinir etti adamı bindim gittim.Bu durumun bir çözümü yok, fakat yinede nasıl uyarabiliriz bu arkadaşlarımızı?
NOT: Bir keresinde shell'e girmiştim. Adam bir bez aldı eline daha ben durduğumda pompayı koydu sonra pompayı çekersen bezi altına koydu motora bir damla bile akmadı. Canını yediminin nasılda hayır duası falan etmişti arkamdan
NOT2: Gereksiz konu diyen forumdaşlarım için motorumu çok çok seviyorum her şeyini önemsiyorum. Bu da canımı sıkan bir durum.
Teşekkürler. İyi forumlar. Kazasız sürüşler
NOT: Bir keresinde shell'e girmiştim. Adam bir bez aldı eline daha ben durduğumda pompayı koydu sonra pompayı çekersen bezi altına koydu motora bir damla bile akmadı. Canını yediminin nasılda hayır duası falan etmişti arkamdan
NOT2: Gereksiz konu diyen forumdaşlarım için motorumu çok çok seviyorum her şeyini önemsiyorum. Bu da canımı sıkan bir durum.
Teşekkürler. İyi forumlar. Kazasız sürüşler
Moderatör tarafında düzenlendi: