Motor rolantide bir süre çalıştıktan sonra ilk gaz vermelerde Egzosttan siyah duman atıyor. Sizde de oluyormu arkadaşlar? iki tane pulsar da aynı şeyi gördüm çünkü
Benzin göstergesi "E" ile dip dibeydi. Yani yedek depoda bitmek üzereydi 2lt benzin aldım normal depoyla gidiyorum hala gösterge bozuk olabilir mi?
göstergelerin hepsi tırt. km ye bak sen. 20 liralık benzinle bile full gösteriyo![]()
Herkese merhaba kolay gelsin. Arka frene basınca fren lambası yanmıyor normal stop devam ediyor ancak çok sert abanırsam yanıyor Ön frende sorun yok arka fren de çok sert basmam gerek ki yansın nasıl çözerim.
Aynen öyle1lt benzin ile 45 km giderim diye düşünücem
Sizce rodajı 1000km ye kadar mı yapmalıyım 500km de yapayım mı?
Sizce rodajı 1000km ye kadar mı yapmalıyım 500km de yapayım mı?
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar aman dikkat yurt genelinde yağış var...
Hayırlı Cumalar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------
700 km sonra yağ değişimi yapabilirsin.
Selamlar..
aynen öyle, bugün servise sordum benzin göstergesi 120 km dir hiç kımıldamadı diye, usta "eskiden benzin göstergesi yoktu" dedigöstergelerin hepsi tırt. km ye bak sen. 20 liralık benzinle bile full gösteriyo![]()
Hicbirsey benimkine =) yag degis, yag hava filtreleri degis, buji sok tak.. hadi gecmis olsun.. tavas yavas izmirdeki butun servisleri geziyorum =) en iyisini bulacagiz ins...İlk bakımda motorunuza ne gibi işlemler yapıldı?