- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar daha önce bu konuda konu açılmış ama bende genel bir bilgi almak istiyorum. Ben daha önce SS motorlar kullanmış birisi olarak yaşım itibarı ile daha ağırbaşlı bir motor düşünüyorum ve bu konuda yumuşak bir geçiş yapmak için Harley davidson V rod Muscle - Nightrod special daha az bir oranlada breakout modelleri arasından birini seçmeyi düşünüyorum.
Benim sorularım şunlar ki bunu bir iki kere yapılacak test sürüşleri ile anlaşılamayacak sorular.
1) Bu motorlarda eşim ile birlikte şehir içinde (İstanbul) kullanımında konforu nasıldır.
2) Olası yapılacak gezilerde örnek İstanbul-Çanakkale-izmir vs gibi bir tur düşünüldüğünde bu motorlar çok sorun çıkarır mı.
3)SS den sonra bu motorlara geçiş yapmak sizce uygun olurmu (yaş 38 odu artık
ve göbekde aldı başını gitti
)
Bu motorları kullanan arkadaşlar kullanımlardaki artılarını ve eksilerini yazarlarsa çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.
hepinize iyi ve güvenli sürüşler dilerim
Benim sorularım şunlar ki bunu bir iki kere yapılacak test sürüşleri ile anlaşılamayacak sorular.
1) Bu motorlarda eşim ile birlikte şehir içinde (İstanbul) kullanımında konforu nasıldır.
2) Olası yapılacak gezilerde örnek İstanbul-Çanakkale-izmir vs gibi bir tur düşünüldüğünde bu motorlar çok sorun çıkarır mı.
3)SS den sonra bu motorlara geçiş yapmak sizce uygun olurmu (yaş 38 odu artık
Bu motorları kullanan arkadaşlar kullanımlardaki artılarını ve eksilerini yazarlarsa çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.
hepinize iyi ve güvenli sürüşler dilerim